Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Melih  Samurkaş
Melih Samurkaş

ÇOK ZOR ÇOCUK

Yorum

ÇOK ZOR ÇOCUK

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

591

Okunma

ÇOK ZOR ÇOCUK

ÇOK ZOR ÇOCUK

Daha hayatının ilk yılların da omuzlarına babasız büyümenin yükü binmişken
Biliyorum sana başın sağ olsun demek çok zor çocuk

Bizler rahat uyuyalım diye dağlarda nöbet tutan babanı bir daha göremeyeceğini biliyorken..
Biliyorum sana başın sağ olsun demek çok zor çocuk

Bir hırs ve bir saltanat uğruna babanın öldüğünü biliyorken..
Vatan sağ olsun demekte çok zor çocuk....!

Melih Samurkaş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çok zor çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok zor çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOK ZOR ÇOCUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL