Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ercan baş
ercan baş

CANIM OĞLUM

Yorum

CANIM OĞLUM

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

757

Okunma

CANIM OĞLUM


Geceleri korkarak giriyorum soğuk yatağıma
Hayalet görür gibi gölgeler karşımda
Korkuyorum canım oğlum
Çok korkuyorum
Yokluğun hasta etti
Sesini duyamadığımda
Gözlerim doldu, ağlayamadım
Sessizce bir köşeye geçip seni düşündüm, özledim
Özlenin hasta etti
Dayanmak zor olsa da
Dayanmaya çalışıyorum
Seviyorum seni
Canımdan çok seviyorum
Canım oğlum

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Canım oğlum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım oğlum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIM OĞLUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SigaraCay
SigaraCay, @sigaracay
17.10.2016 04:08:45
5 puan verdi
Baba olmak buyuk duygu üstadım yuregine saglik
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL