Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nigar Güler
Nigar Güler

YAĞMURLU BİR GECE.

Yorum

YAĞMURLU BİR GECE.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

946

Okunma

YAĞMURLU BİR GECE.

YAĞMURLU BİR GECE.

Yağmur başladı.
Damlalar vuruyor camıma,
gecenin karanlığında.
İkimizde ayılamadık ya daha.
Gelemedik hasretten kendimize.
Olsun.
Ben;
’Aşk’ın hatırına,
katlanırım her kahrına.!
Sen bilmiyorsun.
Bazen gelsede heyheyler üzerime,
sonra yatışıyorum.
Kalemim elimde,
gözlerin gözümde,
sığınıyorum yaradana..
Satırbaşı;
Limanım şiir.
Besmeleyle başlıyorum.
Ruhumu izliyorum kaç hale giriyor diye hanidir.
Bu yüzden yazdıkça yazmak geliyor içimden.
Gözlerimin sızısına bakmadan.
Yüreğimin acısına tutunup,
dökülüyor işte kelimeler tek tek.
Süzülen sağnağa aldırmadan;
yutkunup yutkunup,
içimi çekerek.
...
T.C Nigâr Güler.
12/10/2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yağmurlu bir gece. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurlu bir gece. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMURLU BİR GECE. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL