Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Betül Acar
Betül Acar

Herşey kötüyken kalk git yanına

Yorum

Herşey kötüyken kalk git yanına

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

791

Okunma

Herşey kötüyken kalk git yanına

Bir şeyleri değiştirmek istiyorsan
Hep yanında ol
Beraber geçirdiğimiz o 10 dakikada
Her şeye ikna edebileyim istiyorum
Benden istediğin her sözü tutacağımı söylemek istiyorum
Sonra
Yine seni merak edip nasıl olduğunu sorup konuşmanın devam etmesini istiyorum
1 gün geçmeden de o da tüm bu olanlara " iyiki " desin istiyorum
Başıma gelmesini istediğim şey tam olarak da bu aslında
Ve
Başıma gelen birinci olay
Herşey kötü aslında onun açısından
Ve yanında olmam gerekiyor
Aynı zamanda da herşey bir başlık altında toplanmış
"HERŞEY KÖTÜYKEN KALK GİT YANINA"
Ve artık yanında olmak istiyorum.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Herşey kötüyken kalk git yanına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herşey kötüyken kalk git yanına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Herşey kötüyken kalk git yanına şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL