Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

ELVEDA ANKARA

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

3004

Okunma

ELVEDA ANKARA

ELVEDA ANKARA

Elveda Ankara....
30 yıldır acısıyla tatlısıyla bana kucak açtığın için teşekkürler,
Geride bıraktığım çocukluğum,
gençliğim ve hayallerimle
beni karmakarışık bir ruh halinle
büyüttüğün için teşekkürler,
Elveda Ankara,
Soğuk ve duygusuz duvarlarıyla
beni sevgilimden uzak tutan yetimhaneye elveda,
Kurumuş gözyaşlarıma batan güneşine elveda Ankara,
Azıcık mutlu olduysam teşekkürler Ankara,
Elveda özlemim,
Ayşe ablam herşeyim ailem.
Bana verdiğin değer için teşekkürler ablam,
Elveda Ankara,
Gözü yaşlı geldim 1984’de ama
yine gözü yaşlı gidiyorum senden Ankara,
İçimi buruk bir acı kaplıyor Ankara,
Çok şeyler kattın ve de aldın Ankara,
Geride çok yer kaldı Ankara,
Yatılı okuduğum okula Elveda,
Sincan Çocuk Yuvasına Elveda,
Sarayköy’e Elveda...
Söylenecek daha çok şey var belki de,
Ama yetmiyor,
Yetmiyor sana Ankara,
Elveda...
Elveda Ankara...

24 Nisan 2014
İzmir Yolunda

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Elveda ankara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elveda ankara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELVEDA ANKARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KORKUT ALP (Şiir Yürek)
KORKUT ALP (Şiir Yürek), @korkut-alp-siir-yurek
7.10.2016 23:17:35
5 puan verdi
gerçekten çok duygulandım. bu nasıl güzel bir şiir nasıl bir seslendirme. yüreğin dert görmesin hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL