Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

Sözümüz Söz Kalbimiz Bir

Yorum

Sözümüz Söz Kalbimiz Bir

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

875

Okunma

Sözümüz Söz Kalbimiz Bir

Sözümüz Söz Kalbimiz Bir

Aynı duyguları beslemişiz hep
Bundan adım gibi inan eminim
Sende bende sevgi dolu bir yürek
Sözümüz sözdür kalbimiz bir bizim

Biz sevgi çiçegini dikmek için
Her kalbe tohumunu ekmek için
Sen benim bende senin senin için
Sözümüz sözdür kalbimiz bir bizim

Seni kaybetmekten inan korkarım
İşte bu yüzden kendimi zorlarım
Bak kucak kucak sevgimi yollarım
Sözümüz sözdür kalbimiz bir bizim

Biz sevgi dilegini tutmak için
Her gönlü sevgi ile vurmak için
Ben senin sende benim benim için
Sözümüz sözdür kalbimiz bir bizim

Recep Demiray
Sözümüz Söz Kalbimiz Bir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sözümüz söz kalbimiz bir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sözümüz söz kalbimiz bir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sözümüz Söz Kalbimiz Bir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL