Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

BİR ŞEY SÖYLE

Yorum

BİR ŞEY SÖYLE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

542

Okunma

BİR ŞEY SÖYLE

Sen şiir olsan ben şair olur muyum ?
Yalan olsan da inansam.
Bir baksan da kansam.
Ateş olsan da yansam.

Sen rüzgar olsan ben sal olur muyum ?
Bir ada olsan da kürek çeksem.
Bir yıldız olsan da hayal kursam.
Sonum olsan da başlasam.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir şey söyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şey söyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ŞEY SÖYLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL