Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
spartalıprofessor
spartalıprofessor

Lütfen Beni Anlarmısın?

Yorum

Lütfen Beni Anlarmısın?

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1309

Okunma

Lütfen Beni Anlarmısın?

Ey sevgili,biliyorsun Kİ seni seviyorum
Bunun doğru olduğuna inanmak zorundasın
Biz seninle hayyatta sadece bir kez yaşanabilecek
Bir aşkı yaşamaktayız fakat sen bunu görmüyorsun
Lütfen artık seni ölümüne sevdiğimi anlarmısın?
Çünkü
SEN
BENİM
DİĞER
YARIMSIN
Sensiz ben anlamsızım
Sen ki kalbimin etrafındaki o kalın duvarları yıkansın
Ve sen ki bana aşkı tattırıp,yaşatansın
Bebeğim...!Ne olur aşkını benden geri alma
Ve isteme aşkını benden ve alıp gitme aşkını
Bu hissi istiyorum....
Bu aşkı istiyorum...
Ta ki sonsuza kadar...
Sen benim hayatımın anlamı ve çok daha fazlasısın...
Lütfen artık bunu anlar mısın?
Yoksa beni kendi ellerinle asar mısın?
Saygılarımla
M.ZAHİD AY(10.3.2008)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Lütfen beni anlarmısın? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lütfen beni anlarmısın? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lütfen Beni Anlarmısın? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL