Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
orhanafacan
orhanafacan

TERÖRLE OLMADI DARBE YAPTILAR

Yorum

TERÖRLE OLMADI DARBE YAPTILAR

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1134

Okunma

TERÖRLE OLMADI DARBE YAPTILAR

TERÖRLE OLMADI DARBE YAPTILAR

TERÖRLE OLMADI DARBE YAPTILAR

Terörle olmadı, darbe yaptılar
Medeni olmaktan yine saptılar.
Maddeyi, gücü put, edip tapılar
Güncellendi destan 15 Temmuzda.
Tarih boyu bu ruh toplumumuzda.

Her gün olur yeni şehit anası.
Türkiye şehitlerin hatırası.
Hepimizin gelir bir gün sırası.
Güncellendi destan 15 Temmuzda.
Tarih boyu bu ruh toplumumuzda.

Emperyalist güce maşa hainler.
İslam la Savaşta hep batıl dinler.
Coğrafya yüzünden ırkıma kinler.
Güncellendi destan 15 Temmuzda.
Tarih boyu bu ruh toplumumuzda.

Çeşitli nedenle hep tökezledik.
Tefrikayla toplumu çok közledik.
Bir yandan Milli Birliği özledik.
Güncellendi destan 15 Temmuzda.
Tarih boyu bu ruh toplumumuzda.

ORHAN AFACAN
26.08.2016-İZMİR



KUR’AN, MAİDE SURESİ 54. ayette
PEYGAMBER’E(SAV) huysuzluk eden ARAPLAR’A hitaben şöyle der:
“Ey iman edenler, içinizden kim dininden geri döner (irtidat eder)se, Allah (yerine) kendisinin onları sevdiği, onların da kendisine sevdiği mü’minlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı ise ‘güçlü ve onurlu,’ Allah yolunda cihad eden ve kınayıcının kınamasından korkmayan bir topluluk getirir. Bu, Allah’ın bir fazlıdır; onu dilediğine verir. Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir.” (Maide Suresi, 54)

Allah bu ümmete bir ordu gönderecektir. onlar ata binmede Araplardan çok üstün, silah kullanmada onlardan çok daha mahirdir.Bu kavim TÜRKLER’DİR. İşte Allah bu dini onlarla yeniden ihya edecektir!”
Hz.Muhammed (s.a.v)
Hz. Peygamber , ” TÜRKler size dokunmadıkça sizde TÜRKlere dokunmayınız!” buyurmuşlardır ( el-Kazvini

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Terörle olmadı darbe yaptılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Terörle olmadı darbe yaptılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TERÖRLE OLMADI DARBE YAPTILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Suat Zobu
Suat Zobu, @suat-zobu
5.9.2016 00:15:15
5 puan verdi
Eyvallah Ustam VAROLun.

Çok güzel bir dillendirme okuttunuz teşekkür ve tebrik.

Selam ve saygımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL