Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Samim İĞDE
Samim İĞDE

Çaresizim Yar

Yorum

Çaresizim Yar

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

941

Okunma

Çaresizim Yar

Çaresizim Yar

# ÇARESİZİM YÂR #
____________________

Sanma sakın küstüm sana
Diyemedim düştüm dara
Gözüm yumsam düşüm kara
Çaresizim yâr...

Söylemiyor sustu dilim
Düştü iki yana elim
Tomurcuktu soldu gülüm
Çaresizim yâr...

Uyku haram gözlerime
Hasret kaldım sözlerine
Boyun büktüm kaderime.
Çaresizim yâr....

Aynadaki yüze sordum
Elde resmin bakıp durdum
Kaç kadehi yere vurdum
Çaresizim yâr...

Kaç kez uykuları böldüm
Ah vah ile dizim dövdüm
Gelmişe geçmişe sövdüm
Çaresizim yâr...

Kar yağdı simsiyah saça
Sanık oldum bin bir suça
Dert yandım kurt ile kuşa
Çaresizim yâr...

28- AĞUSTOS- 2016 / ( Samim İĞDE)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Çaresizim yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresizim yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çaresizim Yar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
28.8.2016 23:22:32
5 puan verdi
Türkü tadında güzel bir şiir,

tebrikler,

selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL