Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Bülent Biricik (BBiricik)
Bülent Biricik (BBiricik)

AY DÖNÜYOR İÇİMDE

Yorum

AY DÖNÜYOR İÇİMDE

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

950

Okunma

AY DÖNÜYOR İÇİMDE

AY DÖNÜYOR İÇİMDE

Karanlık bulandı yine odama,
Şu cama bozuldum bir gecelik <zaman> için,
Yağmur ağaçlara kükrüyor patlamış bir musluk gibi,
Odanın duvarları yeşil,
Ve lambalar vahşi bir doğa gibi!
Ay dönüyor içimde…
Sen bende değil ama ben sende paslandım,
Uykularım çıldırmış,
Yastığım, yorganım terli bir mendil gibi…
Geceyi al üstümden,
Yıldızlar batıyor kalbime…
Ay dönüyor içimde…
İnceden gözlerim sızlıyor yüzünde,
Yine hislerim çöktü sende bir an,
Anlatacak çok şeyim yok,
Suskunum uğultular arasında,
Gelen giden bir şey yok,
Hepsi bu kadar!
Ay dönüyor içimde…
Ben hep yeşil duvardayım,
Bu sabah erken kalk,
Akşama daha çok zaman var,
Ya da belki de yok!?
Ay dönüyor içimde…

07.01.2006/SARAY
Saat:23.03
B.BİRİCİK

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ay dönüyor içimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ay dönüyor içimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AY DÖNÜYOR İÇİMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL