Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bülent Kaya
Bülent Kaya

Ölü Kuşlar

Yorum

Ölü Kuşlar

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

874

Okunma

Ölü Kuşlar

Ölü Kuşlar

Bazıları gözüm
Bir bir susarak gider
Üçer beşerler
Onlar nefestir fikirsiz
Dünya çekişirler

Kiminin saçına
Kiminin hayatına düşer
Ak sakal ak saç
Öleli beri kara kaşlar

İrfan gölgesinde
İğfalsin gözün yok
Dil çürümüş
Çığlıklar boğuyor bizi

Ahh gözüm
Nerden bakarsan bak

Ölü kuşlar
Tutmuş özgürlüğü
Hak ilmi seyreylerken
Göçüyor beyaz atlı aşklar

Ve

Bazıları gözüm
Hayat çekişir sadece
Bazıları var ki bazı değildir
Ot bitmez toprak çekişirler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölü kuşlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölü kuşlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölü Kuşlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sevil Özdemir
Sevil Özdemir, @sevil-ozdemir
8.8.2016 14:27:31
Yürek susmasın...
murat ömer ilhan
murat ömer ilhan, @muratomerilhan
8.8.2016 11:13:49
Elinize sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL