En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.-- demosthenes
aylin
aylin
@aylin

SANA KIYAMIYORUM

9 Ocak 2007 Salı
Yorum
Şiirgram

SANA KIYAMIYORUM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2237

Okunma

SANA KIYAMIYORUM

KENDİMİ UÇURUMDAN ATASIM GELİYOR,
YA DÖNERSE DİYE ATAMIYORUM.
BU DÜNYAYI YAKASIM GELİYOR,
YA O DA YANARSA DİYE YAKAMIYORUM.

BAZEN YÜREĞİMİ PARÇALAYASIM GELİYOR,
YA İNCİNİRSE DİYE PARÇALAYAMIYORUM.
YA DA BİR AN İÇİN ÖLESİM GELİYOR,
YA UNUTURSAM DİYE ÖLEMİYORUM.

YAŞAMAK İSTİYORUM AMA OLMUYOR,
ONUN AŞKI YÜREĞİMDEN SİLİNMİYOR.
ACILARIM HİÇ BİRŞEYLE DİNMİYOR,
KURTULUŞ YOLU BULAMIYORUM.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana kıyamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana kıyamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA KIYAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selencikk
selencikk, @selencikk
9.1.2007 16:51:04
selamm.. şiirde gerçek hislerini konuşturmayı dene içinden nasıl geliyorsa öyle haykır dizelere.. bırak beğenilmesin, bırak dışlansın... ama bu şiir çookk tatlı olmuş ;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ