Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Dursun Yeşil
Dursun Yeşil

GELDİ GEÇTİ

Yorum

GELDİ GEÇTİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

639

Okunma

GELDİ GEÇTİ


Zamansız sıcaklar yakıp kavurdu
Baharı görmeden yaz geldi geçti.
Başağa gelmeden yelsiz savurdu
Harmana varmadan güz geldi geçti.

Umut kapısında uydum buyruğa
Denize düşünce bindim kuyruğa
Yalana aldandım vardım ayrığa
Tozları dermeden iz geldi geçti.

Şimdi asaleti bozuklar çoğul
Kıvırma bilmezsen derede boğul
Atla eşek evli katırdır oğul
Asalet durmadan yoz geldi geçti.

Herkes çarpar olmuş ceplerde eller
Peruk beğenilmiş kapanmış keller
İki değnek bulup dayanmış beller
Hayaller ermeden boz geldi geçti.

Tavuklar tünemiş ağaç dalına
Tilkiler dibinde bakmış falına
Dursunî’nin kimse bakmaz halına
Aklını yormadan kaz geldi geçti.

Dursun Yeşil –2009




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geldi geçti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geldi geçti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELDİ GEÇTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL