Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sedat demir
sedat demir

ÜŞÜDÜM KALEME DEFTERE SARILDIM

Yorum

ÜŞÜDÜM KALEME DEFTERE SARILDIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

834

Okunma

ÜŞÜDÜM KALEME DEFTERE SARILDIM

Siyaha böründü
Umutlarım.!
Oysa bembeyaz
Hayallerim.!
Bir kabus oldu
Rüyalarım.!
Çöktü üzerime.
Geçmişten vazgeçtimde,
Geleceğe yanarım.

Gecelerime düşman oldum
Dost bildiğim gündüzleri,
Kovalamaktan yoruldum
Kalabalıkta mutluluk ararken
Yanlızlıklarda kayboldum.

Güneşi beklerken.!
Yağmurlarda ıslandım
Üşüdüm.!
Kaleme deftere sarıldım
Gülmem gerekirken.!
Hep ağladım
Gençliğimi yaşamadan.!
Anladım ki yaşlandım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üşüdüm kaleme deftere sarıldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşüdüm kaleme deftere sarıldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜŞÜDÜM KALEME DEFTERE SARILDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL