Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şerif Erdem Süner
Şerif Erdem Süner

Üçüncü Tekil Şahıs

Yorum

Üçüncü Tekil Şahıs

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1030

Okunma

Üçüncü Tekil Şahıs

Üçüncü Tekil Şahıs

Ak güle al kuşak bağlanmış
Yeşilime nem vurmuş,gönle sitem
Kardeşinin kolunda uğurlanmış ,matemimin kaldığı evden
O beyaz ayrı iki vucudu sarmış ,hem gelinliktir hemde kefen

Demir kapı ,mermerden merdiven ,süzülür aklar içinde
Her davul sesi bir kağıt kesiği vucudun mabedinde
Şenlik evi uğurlandı bir kaç araba ,bir çok insan
Dumanı kaldı boğazımda o günden

Sabahlar sustu akan karanlığın hükmüne
Boyandı vakitler en olmaz renklerin çirkinliğine
Sorular ,hatalar,çıkmazlar derin suskunluk içinde
Kalmadı çayda tat ,simide heves,yağmurdan bana ne


O davulcunun tokmağına ,arabanın kornasına
Halay başının ayağına ,düğün alayının alayına ...
Sövesim var bu dün yanın çarkına
Gidesim var ,kaçasım var,yanasım var
var oğlu da var....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Üçüncü tekil şahıs Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üçüncü tekil şahıs şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üçüncü Tekil Şahıs şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL