Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mine borazan
mine borazan

GECENİN HÜZNÜ

Yorum

GECENİN HÜZNÜ

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1080

Okunma

GECENİN HÜZNÜ

Hepmi hüzünler ,geceleri vurur insana.
Uykuların kaçar aklındaki yanında olmayınca.
Dalarsın manasızca uzaklara,
Bir şarkı açarsın yakarsın bir sigara,
Yalnızlığınamı ağlarsın,bilmem
Yoksa bunları sana yaşatanamı.
Bakarsın boş boş duvarlara ,
Anılar canlanır biranda.
Öyle bir vurur ki insana ,
Keşkelerin sancısı,
Hiç bir insan sevdiği olmadan uyumamalı,
Onsuz hiç bir düş kurmamalı.

M.Borazan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gecenin hüznü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecenin hüznü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECENİN HÜZNÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Taylan KOÇ
Taylan KOÇ, @taylankoc
27.5.2016 13:11:49
Keşke ayrılık olmasaydı
Ama
Ne çare ki;
Ayrılıkta sevdaya dair...

Tebrik ederim
Emeğinize
Yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL