Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
merve tur
merve tur

Orta Adımlı İbre Mavisi

Yorum

Orta Adımlı İbre Mavisi

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

749

Okunma

Orta Adımlı İbre Mavisi

Orta Adımlı İbre Mavisi

ceplerimde topraklanıyor düşünceli ellerim,
çeribaşı kararlarımın yorgunluklarından koruyorum onları.
ekspres hallerimden çoktandır,
isyandalar..


ellerimdi memur, arzuhalimi kollayan.
şimdi,
ucuz bir giderini bulmalı hayatın;
pıhtılaşmadan hiçbir mevzuda.


ellerim,
fikrimden gönlüme giden kervanın en güvenilir sefiri onlar.
öksü duamın cömert haneleri,
bir sebepten tekrar gün yüzüne çıkmalılar.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Orta adımlı ibre mavisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Orta adımlı ibre mavisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Orta Adımlı İbre Mavisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nejla Ekşioğlu
Nejla Ekşioğlu, @denizumut
18.5.2016 11:21:58
5 puan verdi
buna geç kaldım ::))ellerim isyan ellerim gün çağrısı,
sokul düşlerimin insan ağrısı,
harikasınz.
sevgim ile
Kursadcercen
Kursadcercen, @kursadcercen2
14.5.2016 19:05:40
Şiiri sebepsizce tersten okudum yine söylemek istediğini söyledi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL