Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
-Şafak-
-Şafak-

Aşkın rengi

Yorum

Aşkın rengi

( 13 kişi )

5

Yorum

22

Beğeni

5,0

Puan

1841

Okunma

Aşkın rengi

Aşkın rengi


Cesaretim ve korkaklığımsın
hayal gücümden nasılda apansız sızdın içeri
bu adaletsizce
kalbime batan zehirli diken gibi, kanatıyorsun benliğimi
çok tehlikelisin
her an biraz daha derinlere iniyor gibisin
korkularıma anlam kazandırıyorsun
sanki seni kuşlardan fazla tanıyordum da
unuttum
bir gün uçup mutlaka gidersin
artık tamamen kendimden uzağa düşüyorum
siyah özle beni







iyileşmek istemediğim
tanımsız hastalığımsın sen
en şeytani cinayetlerimin baş kahramanı
gümüş yüzün
ifadesiz mimiklerimin , inadına kanıtı sanki
hangimiz daha gururluydu
bu ortak derdimiz gibi
yağmur saçların
yüz yıllar aşmış bulutların ayaklanması
üstün başın alışkanlık
yalnızlığımdan tanıyorum
kimliksizliğim var soluğunda
aklımın çatı katında esrarengiz kiracım
cevapsız sorulardan kovuluyor ,
aptallaşıyorum
felaketimsin








gölgene çarpıyor heyecanım
dokunursam biterim
oysa şimdi ölmek istiyorum
tenin ay ve yıldızların sergisi
tenin parmaklarıma uzanmış
kirli nefes değmemiş kıta
sesin büyülü orman
gözlerinde binlerce ateş böceği
gelişin,
sonumun eminim başlangıcı
şimdi öpersem riske girerim








çıkart ruhunu griden
karış bana
hadi dokun karanlığıma...







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (13)

5.0

100% (13)

Aşkın rengi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın rengi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın rengi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kafkasyalı  Kafkasyalı
Kafkasyalı Kafkasyalı , @kafkasyalikafkasyali
12.5.2016 11:13:09
5 puan verdi
Çok nefis kelimelerle renklenmiş
Muhteşem bir şiir okudum..
Ne güzeldi aşkın rengi..
Ne güzel bir anlatım diliydi
Yüreğinize kaleminize sağlık
Yürek sesiniz hiç susmasın Selam ve dua ile kalın kardeşim
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı, @ilhanasici
11.5.2016 08:57:50
karanlık aydınlıktır
dokun ve kıvrıl ruhuma...

Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
10.5.2016 21:10:03
5 puan verdi
Bazı şiirleri okuyunca aklın karmakarışık olur yorumlarda yorumlarsın içgüdüsel aşkın rengine gelince aşk görünmeyen kendini belli eden duygular kümesi kümesi diye özellikle yazdım bazen güncel yaşanılmışlıklardan yazmayı seviyorum güneşli bir havada arkadaşıma dikkat et güneş çarpar dedim güneş ne ki vaktinde bana bir aşk çarptı dedi bende aşk değildir o kamyondur dedim aşkı yaşatan ve yaşayan iki aktör vardır ikisi aynı şey ama aralarındaki fark biri çarpar gider biri çarpılır kalır yok rengiymiş yok alfabesiymiş yok suçlusuymuş yok haklısıymış aşk mahkemesi yok gidenin ardından düşlerden hayallerden kaf dağına çadır kurmaya gitmek gibi bir şey ha beğenir beğenmezsiniz benim kişisel görüşüm bir de aklımın almadığı çok seviyordum aşıktım öldürdüm veya sevdiği terk etmiş gitmiş hala seviyorum hala aşığım ha bir de şiddetin her türüne karşı olarak dayak yemiş kocam söver de döverde diyenler var geçmişte ki durumlar ise aşk üzerine çok ilginç gelin geçmez köprüsü usta kralın kızını sevmiş köprü yapmış kral kızını baskasına vermiş kimi dağı delmiş birlikte delinse iyi güzel derdim bir ara evlendirme işlerine şahit oldum şartlı insanlar pazarlık bile var karamsar değilim ama gerçek aşk ve sevgiyi yaşayan çok az diye düşünüyorum birde en çok nefret ettiğim bir kişi yüzünden bütünü suçlayanlar hepiniz aynı diyen zihniyeti zavallı olarak nitelendiriyorum biraz uzun bir yorum oldu. Saygı ve selam ile.
ULVİCAN
ULVİCAN, @ulvican
10.5.2016 21:07:19
5 puan verdi
bende kendimi kuş zannediyordum
yuvadan düşüyorum şimdi
belki uçmayı öğrenirim.

muhteşemdi

saygılarımla....

ULVİCAN tarafından 5/10/2016 9:22:55 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL