Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yarsuad
yarsuad

DERDİ DERMANIM 'ANAM'

Yorum

DERDİ DERMANIM 'ANAM'

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

779

Okunma

DERDİ DERMANIM 'ANAM'

Anneler ,günündeyim
Anam ölmüş , dündeyim
Bugün kime ‘anam’ deyim
Anam, anam canım anam
Derdi ,dermanıma yanam

Çocukluk, gençlik derken
Çaresizlik boyun bükerken
Çok erken gittin ; Çok erken
Anam, anam canım anam
Derdi dermanıma yanam

Rabbim ,yanında incitme
Sev,sevindir,canın acıtma
İzin ver düşlerime gelsin
Anam, anam canım anam
Derdi dermanıma yanam

Ana güzel, benimki başka
Ana kıymeti bilinse keşke
Yar yaban eder; Çekişe,çekişe
Anam, anam canım anam
Derdi dermanıma yanam

Dost ,arkadaş ,yarenler:
enbiya ,evliya,Hürmetine
Bir Fatiha okuyun erenler
Anam, anam canım anam
Derdi dermanıma yanam

Yarsuadım : Ahı ,ahıma
Arzu halim ayan, Allahıma
Anam emenet: Şahıma
Anam, anam canım anam
Derdi dermanıma yanam





TÜM ANNELERİN ANNLER GÜNÜNÜ KUTLAR,ÖLENLERE RAHMET KALANLARA; BİR ÖMÜR ANNELER GÜNÜ GİBİ SAYGI VE SEVGİ İÇİNDE OLMALARINI DİLERİM.


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Derdi dermanım 'anam' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derdi dermanım 'anam' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERDİ DERMANIM 'ANAM' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL