Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ayşe_rose
Ayşe_rose

Noktayı Seninle Koydum

Yorum

Noktayı Seninle Koydum

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1259

Okunma

Noktayı Seninle Koydum

Noktayı Seninle Koydum



En güzel şarkıları senin için söyledim.
Ay geceye vururken yüzüne ansızın;
Bıraktım gözlerinin puslu ama derin,
Denizin koyu maviliğinde gezindim.

Esir olmuşum gözlerine,tenine.
Sevdamız candan öte soluksuz nefes nefese.
Haydi tut ellerimden,dilimde son bestesin,
Sen hayatımın ölümsüz eserisin.

Noktayı seninle koydum.
Adını yüreğime kazıdım.
Yâr diye şu yüreğime seni seçtim,
En güzel şarkılar hep senin için.
Senin için sevdiğim!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Noktayı seninle koydum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Noktayı seninle koydum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Noktayı Seninle Koydum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
1.4.2008 17:39:58
Noktayı seninle koydum.
Adını yüreğime kazıdım.
Yâr diye şu yüreğime seni seçtim,
En güzel şarkılar hep senin için.
Senin için sevdiğim!

Yüreğinize sağlık. Saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL