Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fa
Faruk Kır

Teselli

Yorum

Teselli

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

499

Okunma

Teselli

Teselli
Garb içinde bir hançerim
Şark içinde bir mabedim
Dizilirsem kalbimde aşikardır mabedim
Bilinirsem bedelimde tamahkardır ibadetim
Biriktirsem ellerimde açandır salattan güzelliklerim
Bilinmezliğin kapısı çalınır cüzisi onun yetkisi
Gerçekliğin durağı aralanır iradesi hakimin kendisi
Lütuf eylediğinde gözlerindeki yaşa olacaktır o en büyük tesellin
Dua denen nimetin...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Teselli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teselli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Teselli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL