Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
karadeniz sevdalısı
karadeniz sevdalısı

BEN HEP ÇOCUKTUM

Yorum

BEN HEP ÇOCUKTUM

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1056

Okunma

BEN HEP ÇOCUKTUM


Ben hep çocuktum
Hiç büyümedim
Yada büyümek istemedim
Uykuda bile,
Gülümsedim hayata
Uzun bir yolun ,
Henüz başındaydım
Yapmak istediğim
Hayallerim vardı.
Nasıl oldu bilmiyorum.
Tükenmez dediğim,
Umudum ,
Her şey yarım ,kaldı.
Hepsi birer birer
Sarardı soldu.
Savruldu uzaklara.
Yaprak yaprak.
Her birisi bir yere.
Kimi rüzgara karıştı.
Kimisi sele.
Sadece ardından
Baka kaldım.
Bazen yanardağ oldu,yüreğim.
Lavlar sardı dört bir yanımı.
Bazen Bahar oldum kırlarda.
Rengarenk çiçek açan.
Bazen dokunsalar ağlayan
Büyümeyen bir çocuktum
Küçük bezden bebeğimde
En büyük
Mutluluğu yakalayan.


SELMA MERİÇ
04-05-2016





Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben hep çocuktum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben hep çocuktum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN HEP ÇOCUKTUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nejla Ekşioğlu
Nejla Ekşioğlu, @denizumut
5.5.2016 18:26:31
hüzün
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL