Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

Yorum

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1416

Okunma

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

Sanalda aşk yaşıyormuş
Kıpır kıpırmış, coşuyormuş
Bazen kıçını kaşıyormuş
İlişki durumu karışık.

Neyi beğenmiş, kimi dürtmüş
Yorum yapanları çok artmış
Bu kafayı duvara sürtmüş
İlişki durumu karışık.

Bir gün küskün, bir gün barışık
Beli bükük, yüzü buruşuk.
Yetmişinde hanım efendi
İlişki durumu karışık.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İlişki durumu karışık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlişki durumu karışık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL