Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
E.Ç
E.Ç

Yara bandı

Yorum

Yara bandı

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

908

Okunma

Yara bandı

Sevdiğim hiçbir adam
merhamet göstermedi bana
Herkesin onun canı yanmaz tarafına denk geldim

Çok ağladım anne
Çok ağladım
Kırık bir kalbi taşırken
Kanadı parmaklarım birer birer


Kırık
Kırık
Kırık

Kırıldık yine çat diye
orta yerimizden
olsun alışkınız
yine kırıldık hep kırılırız
yara bandı alt çekmecede
Getirin bir yama daha vurayım kalbime

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yara bandı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yara bandı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yara bandı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
5.4.2016 19:32:44
Merhamet artık O'na mahsusluk..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL