Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Recep Şikar
Recep Şikar

TÜRKİYE'M GÖZÜM ÜZERİNDE BİLESİN

Yorum

TÜRKİYE'M GÖZÜM ÜZERİNDE BİLESİN

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1407

Okunma

TÜRKİYE'M GÖZÜM ÜZERİNDE BİLESİN

TÜRKİYE'M GÖZÜM ÜZERİNDE BİLESİN


Yelkenliyle denizleri yara yara
Anadolu’mu dolaşıyorum gamla
Kederi bıraktım yıllar önce nutukta
Ne oldu da suspus oldunuz böyle ya !

En çok sana güvendim halkım
Ben seninle devrimleri yaptım
Sağı solu yok tek Vatan dedim
Ne oldu nasıl kırıldı direncin

Kimileri alıp başını gitmek ister
Ki gidene dur diyemezsin!
Bırak nereye gideceklerse gitsinler
Yeter ki Üzerlerinden nemi bile silsinler ...

Ben Mustafa Kemal bugün de
Aydınlığın şehri İzmir’deyim
Türkiye’m seni ben,
İzmir Limanından seyretmekteyim
Duyuyorum derin derin iç çek işlerinizi

En çok sana güvendim halkım
Ben seninle devrimleri yaptım
Sağı solu yok tek Vatan dedim
Ne oldu nasıl kırıldı direncin

Recep Şikar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Türkiye'm gözüm üzerinde bilesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Türkiye'm gözüm üzerinde bilesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜRKİYE'M GÖZÜM ÜZERİNDE BİLESİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL