Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bugragokcek
bugragokcek

5 Saniye

Yorum

5 Saniye

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

933

Okunma

5 Saniye

youtu.be/hgtnjknRHGg?t=1m56s

Sen hiç kayboldun mu
Bir şarkının 5 saniyelik bir kısmında
Kaybolup da diledin mi tanrıdan
Hem ölümü hem hayatı
aynı anda hissetmeyi

En son dileğimi
Sen gökyüzüne
misafir olmaya giderken
Gözlerin 5 saniyede ruhumu
Maviye boyarken
dilemiştim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
5 saniye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 5 saniye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
5 Saniye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL