Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Harun Satılmış
Harun Satılmış

Helva Şekeri

Yorum

Helva Şekeri

( 2 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1475

Okunma

Helva Şekeri

Helva Şekeri

Düşeceksem, bir tek senin eline düşmek isterim ben
Nede olsa sen kıyamazdın bana
Kızsan da belli etmezdin
En fazla kısardın gözlerini

Hem biliyor musun?
Çocukluğumu görürdüm o gözlerde ben
Çok çabuk büyüdük
Seninle çocuk kalmayı isterdim
Kızdığımda sana dudaklarımı bükerdim
Küserdim belkide
Ve bazen de
Kızar ve küserdin bana
Ama
Ben alırdım gönlünü
Bir pamuk helva şekeriyle

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Helva şekeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Helva şekeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Helva Şekeri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Harun Satılmış
Harun Satılmış, @harunsatilmis
29.3.2016 19:44:04
Beğendiğinize sevindim teşekkürler sağolun
glenay
glenay, @glenay
29.3.2016 19:40:35
5 puan verdi
Güzeldi,

tebrikler..
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.3.2016 19:16:16
Helva şekeri tadındaydı..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL