Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
barış-istan
barış-istan

MANA KİMİ ZAMAN MANİA

Yorum

MANA KİMİ ZAMAN MANİA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

770

Okunma

MANA KİMİ ZAMAN MANİA

MANA KİMİ ZAMAN MANİA














mana kimi zaman mania
görmeye
"eksik ettim" mutlaka
püskürtsen yanardağ olur
tutsan ağrı.. öyle



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mana kimi zaman mania Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mana kimi zaman mania şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MANA KİMİ ZAMAN MANİA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
21.3.2016 19:05:57
Kısa.. Kıssa.. Güzeldi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL