Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
turhansahin
turhansahin

köy öğretmeni

Yorum

köy öğretmeni

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

637

Okunma

köy öğretmeni

.... ordu/ünye/saraycık köyünde öğretmen olan nişanlıma

hazırla denkini koyul yollara
yol engine gitsin köy öğretmeni
yuva kurar kuşlar yeşil dallara
yerginliğim bitsin köy öğretmeni

dinmez uzakların soğuğu karı
gecesi uzundur gündüzü yarı
tırmanmasın yokuş yeter yukarı
gurbet acı batsın köy öğretmeni

benim bozkırımda öz çiçeğimsin
gönlümün neşesi gözbebeğimsin
şimdi uzaklarda geleceğimsin
dimağımda tatsın köy öğretmeni

çiftedir bayramım geldiğin o gün
kök salıp ülkemde kaldığın o gün
şu sınık gönlümü aldığın o gün
her şey bende bitsin köy öğretmeni

turhan şahin

19 mayıs 1986

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Köy öğretmeni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köy öğretmeni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
köy öğretmeni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL