Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
E.Ç
E.Ç

Bu bir şiir değil

Yorum

Bu bir şiir değil

( 5 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

704

Okunma

Bu bir şiir değil

Siyah bir şemsiye açtım
Dünyaya bu gün
Ve yürüdüm yalnızlığıma
Parmak uçlarım üşüdü
Ve göç etti içimdeki
Serçeler hüzünlü bir türkü
Söyleyerek .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bu bir şiir değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu bir şiir değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu bir şiir değil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tülay Bostancı
Tülay Bostancı, @tulaybostanci
4.3.2016 17:44:08
güzeldi ama siz yine de geri çağırın serçeleri...
Etkili Yorum
-Güller Şairi-
-Güller Şairi-, @-gullersairi-
28.2.2016 00:03:48
5 puan verdi
Siyah bir şemsiye açtım
Dünyaya bu gün
Ve yürüdüm yalnızlığıma
Parmak uçlarım üşüdü
Ve göç etti içimdeki
Serçeler hüzünlü bir türkü
Söyleyerek .

çok beğendim.
daha uzun versiyonuyla okumak isterdim.
ama bu bile yetti.
tebriklerimle. güzeldi...

GÜLLER ŞAİRİ
deli_doluyum
deli_doluyum, @deli-doluyum
27.2.2016 22:37:53
5 puan verdi
Yapacak birşey yoksa
kalmamışsa ....
Hiç birşey yapmamak en iyisidir...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL