Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

 Alakalı resimli kitaplar

Politika Kitabı - Politika Kitapları

Politika konu başlığında toplam 1210 kitap bulunuyor.
Aşağıdaki Politika kitaplar "alfabetik" sıraya göre listelenmektedir.
Tom Butler-Bowdon

Pegasus Yayınları

Dilek Güven

Tarih Vakfı Yayınları

Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasının ardında, Küçük Asya'da etnik ve demografik açıdan homojen bir ulus-devlet kurulması, temel boyunca çeşitli yöntemlerle uygulanagelmiştir. Gayrimüslim azınlıklar - Rumlar, Ermeniler, Yahudiler - ilk örneğin Kürtler gibi, türk olmayan grupların zorunlu asimilasyonu, bu sürecin bir parçası olarak değerlendirilmesidir.(Arka Kapak'tan)»»
Dilek Güven

Tarih Vakfı Yurt Yayınları

Yeni Baskısı İletişim Yayınları`ndan Çıktı Osmanlı İmparatorluğu`nun dağılmasının ardından, Küçük Asya`da etnik ve demografik açıdan homojen bir ulus-devlet kurulması, temel politika olarak benimsenmiş ve bu politika Cumhuriyet dönemi boyunca çeşitli yöntemlerle uygulanagelmiştir. Gayrimüslim azınlıklar Rumlar, Ermeniler, Yahudiler, ile örneğin Kürtler gibi, Türk olmayan grupların zor..»»
Çiğdem Şahin

Beta Basım Yayım

Arka Kapak Yazısı : Türkiye’nin en büyük adası olan Gökçeada, dünyadaki benzer boyutta ve nitelikteki diğer adalar gibi çeşitli kalkınma sorunlarıyla karşı karşıyadır. Ülkenin genel planlama ve kalkınma uygulamalarına konu olmakla birlikte, bir ada olmasından kaynaklı özel ihtiyaçların göz ardı edilmiş olması, bir ada olmasından kaynaklı özel destekler almasının da önünü kapatmıştır. Dolayısıyla i..»»
Nicole Gnesotto

Tasam Yayınları

Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası (AGSP) nedir? Avrupa Birliği'nin güvenlik ve savunma konularındaki hedefleri neler? Son beş yıl içinde neler gerçekleştirildi? 25 üye ülkenin Avrupa'nın gelecekteki savunması hakkındaki farklı öncelikleri neler? Nato ve Amerika ile ilişkiler nasıl geliştirilmeli? AB Anayasal Antlaşması Birliği uluslararası alandaki rolünü nasıl etkileyecek? İşte bütün bu so..»»
Kolektif

Tasam Yayınları

Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası (AGSP) nedir? Avrupa Birliği'nin güvenlik ve savunma konularındaki hedefleri neler? Son beş yıl içinde neler gerçekleştirildi? 25 üye ülkenin Avrupa'nın gelecekteki savunması hakkındaki farklı öncelikleri neler? NATO ve Amerika ile ilişkiler nasıl geliştirilmeli? AB Anayasal Antlaşması Birliğin uluslararası alandaki rolünü nasıl etkileyecek? İş..»»
Uğur Göker

Beta Basım Yayım

Ab Rekabet Hukuku Ve Politikası»»
Aziz Çelik

Kitap Yayınevi

Piyasayı dizginleyici rolü nedeniyle sosyal politika her dönem liberal eleştirilerin hedefinde yer aldı. Sosyal politika AB içinde de derin bir uyuşmazlık ve gerilim kaynağı. Gerilimin bir ucunda "sosyal Avrupa," diğer ucunda "liberal Avrupa" yaklaşımı yer alıyor. AB'yi de etkileyen yeni-liberal politikalar ve "ülkemize özgü sınırlamalar" müzakere sürecini zorlayacak. Sermaye çevreleri "rekabet..»»
Haydar Albayrak

Hiperlink Yayınları

AB Tarım Politikaları Açısından Türk Tarımında Katılımcı Bir Model Önerisi: TİGEM Örneği, İnönü Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda hazırlanan Doktora Tezinden doğmuş bir kitaptır. Cumhuriyet dönemi tarım politikaları ile AB tarım politikalarının karşılaştırmalı olarak ele alındığı çalışmada, Türk tarımına yönelik katılımcı bir model önerisinde bulunulmuştur. Bu ön..»»
Ramazan Tiyek

Dora Yayınları

AB'nin Teşekkülü, Genişlemesi ve Ab Uyum Süreci Sosyal Politika AB Sosyal Politikası AB Sosyal Politikasında Dezavantajlı Gruplar AK Parti Döneminde Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Politika Uygulamaları AK Parti Dönemi (2002-2015) Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Politika Uygulamalarının Değerlendirilmesi»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız