Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi
Türk Tarih Kurumu Basımevi

Türk Tarih Kurumu Basımevi

• Türk Tarih Kurumu Basımevi Kitapları | • Türk Tarih Kurumu Basımevi İletişim Bilgileri | • Türk Tarih Kurumu Basımevi Hakkında Bilgi
Sitemizde Türk Tarih Kurumu Basımevi isimli yayınevine ait Toplam 3 kitap bulunuyor.



"Türk Tarih Kurumu Basımevi" hakkında
henüz bilgi girişi yapılmamış..



Son Yayınlanan Kitapları
Enver Ziya Karal

Türk Tarih Kurumu Basımevi

Büyük Türk Tarihçisi Ord. Prof. İ. Hakkı UZUNÇARŞILI tarafından hazırlanan Büyük Osmanlı Tarihini; merhum Uzunçarşılı'nın hastalğı üzerine ve tavsiyesi ile öğrencisi olan Büyük Osmanlı tarihçisi E. Ziya KARAL tamamlamıştır. Muhteşem bir kaynak kitap olan Büyük Osmanlı Tarihi şu bölümlerden oluşmaktadır. 1. Cilt 5 Bölüm 1. Bölüm: Yakın Çağların Başında Osmanlı İmparatorluğunun G..»»
Katip Çelebi

Türk Tarih Kurumu Basımevi

2009 yılı, Batı dünyasındaki ilerlemeleri ve Doğu'daki aksine gidişi ilk farkeden bu zâfiyeti gidermeye yönelik siyasî arayışlar için gece gündüz çalışan büyük bilginimiz Kâtib Çelebi'nin (1609-1657) doğumunun 400. yıldır. Devrinde daha çok Hacı Mustafa Halîfe olarak tanınan Kâtib Çelebi yaklaşık yirmi sekiz yaşından vefat ettiği hicrî takvimle elli yaşına kadar, durmadan okuyup, okut..»»
Robert Mantran

Türk Tarih Kurumu Basımevi

Türk tarih kitaplığı içinde Osmanlı kentlerini, hele İstanbul'u ele alan eserler ne yazık ki çok sayıdadırlar. Osmanlı tarihi konusunda şimdiye değin yayınlanan eserlerin daha çok klasik bir gelenek içinde, askeri ve siyasal tarihe ağırlık vererek toplumsal ve iktisadi tarihi ihmal etmelerinin bir ürünü olarak Osmanlı kentleri hakkında çok yeterli bilgiler edinmekten mahrum kaldık. B..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız