Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi
Gündem

Gündem

• Gündem Kitapları | • Gündem İletişim Bilgileri | • Gündem Hakkında Bilgi
Sitemizde Gündem isimli yayınevine ait Toplam 4 kitap bulunuyor.



"Gündem" hakkında
henüz bilgi girişi yapılmamış..



Son Yayınlanan Kitapları
Ömer Ünal

Gündem

Siyasetin, ekonominin, politikanın canı cehenneme... Bana insan olan insan lazım dostlar. Umudumuzun en kırık olduğu zamanlarda, yüreğimizin darala darala nefes alamayacak hale geldiği durumlarda böylesi tablolar derin bir nefes aldırıyor, içimizi hafifletiyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Başbakan Tayyip Erdoğanın Davostaki yürekli çıkışı, sadece sessizlerin çığlığı değildir; aynı zamanda..»»
M. Ali İzmir

Gündem

YENI DUNYA DIZAYNI»»
Bilal Çetin

Gündem

TAYYIP ERDOGAN TURK SIYASETINDE BIR KASIMPASALI»»
Mahmut Balcı

Gündem

Onun hayatının her karesinde halk vardı. O, halkı için yaşadı. Onu yaşarken sessizce seven halk, ölürken de cenazesine katılarak, onun için üzülerek, sevgisini ifade etti. Recep Yazıcıoğlu`nun cenazesinde, onu Merkez Valiliği`ne atayarak cezalandıranlar da yerlerini almışlardı. Dün onu pasif görevde tutanlar, onun ölümüyle halkın sevgi selini görünce, onun cenaze merasimine katılmaya hatta onun ne..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız