"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi
1001 Çiçek

1001 Çiçek

• 1001 Çiçek Kitapları | • 1001 Çiçek İletişim Bilgileri | • 1001 Çiçek Hakkında Bilgi
Sitemizde 1001 Çiçek isimli yayınevine ait Toplam 73 kitap bulunuyor.



"1001 Çiçek" hakkında
henüz bilgi girişi yapılmamış..



Son Yayınlanan Kitapları
Emma Chichester Clark

1001 Çiçek

Her gün yeni bir macera yaşanan Sallanan Kuyruk Kasabası'na hoş geldiniz! Lulu, Yeni Numaralar Okulu'nun düzenlediği hazine avına katıldığı için çok ama çok heyecanlıdır. Bir an önce gidip bir ipucu bulmak için öylesine sabırsızlanır ki âdeta yerinde duramaz. Hazine Avı başlarken, diğerleri kadar hızlı koşamayan küçük Bonnie'ye göz kulak olacağına söz verir. Herkes hızla fırlar ve ipuçlarını bir..»»
Emma Chichester Clark

1001 Çiçek

Her gün yeni bir macera yaşanan Sallanan Kuyruk Kasabası'na hoş geldiniz! Lulu MUHTEŞEM fikirleri olan küçük bir köpek. Okulda düzenlenen en güzel pasta yarışmasını duyar duymaz, aklındaki harika fikirleri gerçeğe dönüştürmek için sabırsızlanmaya başlar. En iyi arkadaşıyla birlikte yarışma için hazırlık yapmaya başlayan Lulu, en güzel pastayı yapacaklarından ve yarışmayı kazanacaklarından emindi..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

Kışın ortalarıydı. Pencere kıyısına oturmuş yağan karı seyrediyordum. Birden iri bir kar tanesinin pencerenin önünden aşağı doğru savrulduğunu gördüm. Camı açıp avucumu uzattım. Avucuma yavaşça kondu. Neden onu avucuma almıştım? Onunla tanışabilecek miydim? Bana başından geçenleri anlatabilir miydi? Sanki düşüncelerimi okumuştu. Hafifçe kıpırdadı. Dile geldi. ***Başımdan geçenleri öğrenmek isti..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

Sevgili çocuklar, Bu öyküyü size insanların birbirini daha iyi tanımaları, birbirleriyle dayanışma içinde olmaları ve birbirlerini sevmeleri için yazdım. Hem küçükler hem büyükler okusun istedim. Bu öyküyü okuyanlar umarım birbirlerini daha çok severler ve daha iyi anlarlar. Babasıyla birlikte Tahran'ın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Latif, babasına destek olmak için küçük yaşta çalışı..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

Yıllarca önce Azerbaycan'da yaşayan bir yiğit vardı. Adı Ruşen Ali'ydi. Ama insanlar onu Ruşen Ali diye değil, Köroğlu diye bilirdi. Babası Nalbant Ali'nin gözleri görmüyordu. Önceden ***Ali'nin oğlu*** denen Ruşen'e, babası görmez olunca ***Körün Oğlu*** demeye başladılar. Körün oğlu zamanla Köroğlu'na dönüştü. Köroğlu büyüyüp delikanlı olduktan sonra ülkenin en ünlü yiğidi oldu. Babası, ya..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

***Padişahım kızınıza baktım. Hastalığının ilacı Sevgi Masalı'dır. Bu masalı anlatacak birini bulur, hastanın başucuna oturarak masalı anlattırırsanız, kızınızı kurtarabilirsiniz. Önce derin bir uykuya dalar, sonra da sağlığına kavuşur.*** ***Ey güzeller güzeli kız! Ey padişahın kızı, sevgili kız! Sana Sevgi Masalı'nı anlatmaya geldim. Benim masalımı dinlemek ister misin?*** Kendinden başka ..»»
Holly Surplice

1001 Çiçek

Bir ayı mutlu olabilir, üzgün de olabilir ama. Bir ayının canı sıkılabilir çok fena, bazen de içi içine sığmaz mutlulukla. Bir ayının hayatı asla sıkıcı değildir; kelebekleri kovalar, ağaçlara tırmanır ve hatta nehirde yüzer. Hele bir de ona bir arkadaşı katılırsa, keyfine diyecek olmaz. Tüm bu keyifli anların sonunda bir ayının da uykusu gelir ve sıkı sıkı sarılmayı ister o da. (Tanıtım Bülten..»»
Emma Chichester Clark

1001 Çiçek

Arkadaşlık ve kitap okuma sevgisi üzerine olağanüstü bir hikâye… George balık avlamak ve aynı hikâyeleri tekrar tekrar anlatmak gibi o bildik ayı eğlencelerinden çok fena sıkılmıştı. Hayatın bunlardan ibaret olmaması gerektiğini düşünüyordu. Bir gün boş boş dolaşırken bir ağacın altında bir kitap buldu, kitabın içinde aynı kendisine benzeyen bir ayı vardı. O an kitabı okuyabilmeyi her şeyden ç..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

Balık Nine, çevresini saran on bin mini minnacık balığa masal anlatıyordu: Sevgili yavrularım, bu masalı can kulağıyla dinleyin. Kulağınıza küpe edin. Evvel zaman içinde kalbur saman içinde sizler gibi küçük bir balık vardı. Bu balığın adı Küçük Kara Balık'tı. Annesiyle birlikte bir derede yaşıyordu. Küçük Kara Balık bir gün annesine ***Bu küçük derede sıkıldım. Büyük sularda yüzmek, oralarda yaşa..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

Demek ki meyve olarak kalmayacaktım. Önemli olan meyveyi besin olarak diğer canlılara sunmak, onları beslemeye yardım etmekti. Çekirdeğim ise toprağa girecek yeni bir şeftali fidanı yeşerecekti. Fidan ağaca dönüşecekti. Meyve olarak ölecektim, ama fidan olarak büyüyecektim. Ben tek bir şeftaliydim. Çekirdeğim ağaç olunca yeni meyveler verecektim. Bir şeftali, bin şeftali verecekti. Dinçtim. Ke..»»
Sabrina Chevannes

1001 Çiçek

Biz satrancı çok seviyoruz çünkü o hem eğlenceli bir oyun, hem de stratejik düşünmeyi öğreterek derslerimize daha iyi konsantre olmamızı ve okulda daha başarılı olmamızı sağlıyor. Bu kitabı okuyup bitirdiğinizde neler mi öğreneceksiniz? -Taşların nasıl hareket ettiklerini, -Oyunları kazanmanızı sağlayacak birçok taktik ve hamleyi, -Bir satranç turnuvasında oynamanın ne kadar eğlenceli olduğu..»»
Amy Sparkes

1001 Çiçek

Farenin bir açılmış denize. Açılmış denize hevesle, bulmak için biraz peynir, uçsuz bucaksız enginlerde. Maceraya ve peynire aç cesur fare, atıştıracak bir şeyler bulmak için denize açılır. Fakat karşısına bir sürü tuhaf yaratık çıkar ve bizim cesur fare, iki dilim uğruna türlü tehlikelerle baş etmek zorunda kalır… Ama ne peynir gezegeni ne de mutlu son uzakta değildir! (Tanıtım Bülteninden) ..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız