Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi
1001 Çiçek Kitaplar

1001 Çiçek Kitaplar

• 1001 Çiçek Kitaplar Kitapları | • 1001 Çiçek Kitaplar İletişim Bilgileri | • 1001 Çiçek Kitaplar Hakkında Bilgi
Sitemizde 1001 Çiçek Kitaplar isimli yayınevine ait Toplam 630 kitap bulunuyor.



"1001 Çiçek Kitaplar" hakkında
henüz bilgi girişi yapılmamış..



Son Yayınlanan Kitapları
Brian Wildsmith

1001 Çiçek Kitaplar

Piton fena halde acıkmış ve bunun farkında olan orman sakinleri de ondan uzak durmaya kararlı. Ama pitonun hain mi hain planları var!»»
Julia Donaldson

1001 Çiçek Kitaplar

Gece Maymunu ve Gündüz Maymunu'nun dünyaları birbirinden öylesine farklı ki… âdeta gece ve gündüz gibiler! Ancak birbirinden siyahla beyaz kadar farklı dünyalarını birbirinden öğrenirken, Gece Maymunu ve Gündüz Maymunu arkadaşlığı da öğrenecek… "Küçük çocukların geceyle ilgili endişelerini gidermenin daha akıllıca bir yolu olabilir mi?" Evening Standartde okumak "Yatma zamanı geldiğind..»»
Ruthie Knapp

1001 Çiçek Kitaplar

Dünya Harikası Mona Lisa Yüzünde efsanevi bir gülümseme var ve her yıl milyonlarca insan onu görmeye geliyor. O, dünyanın en çok bilinen ve en çok merak edilen resmi; o, Mona Lisa. Günün birinde, bir sabah müze duvarının bomboş kaldığını görüp paniğe kapılıyor insanlar; Mona Lisa çalınmış olabilir mi? Leonardo’nun fırçasının tuvalin üzerindeki büyülü dokunuşlarına başladığı günlerden y..»»
Julia Donaldson

1001 Çiçek Kitaplar

Jack, tayfası kırmızı yanaklı Rose ve kirli sakallı Stu ile birlikte heyecan verici bir macera için açılıyor denize. Bakalım Jack ve arkadaşları Temiz Burun Adası’na ulaşıp büyükannenin hastalığının çaresi olan fulufulu ağacının meyvesini getirebilecekler mi? Okyanus tehlikelerle dolu, felaketler kapıda. Fakat büyükannesinin verdiği yamalı çuvalın içindekiler Jack’a yardım edebilir.»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Güzel’in babası, büyülü bir şatonun bahçesinden bir gül koparınca ev sahibini çok sinirlendirir. Onu bu korkunç düşmandan kurtarabilecek tek kişi, kızı Güzel’dir. Çirkin’in büyülü şatosunda, Güzel’i tahmin edilemez bir kader beklemektedir…»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Charles Dickens’ın sevilen bu büyüleyici uyarlamasına harika çizimler eşlik ediyor.»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Tom’un yaşlı bir kadınla karşılaşması, onu hazine dolu bir mağaraya götürür. Orada bulacağı sihirli bir çakmaksa, tüm hazinelerden değerlidir. Hans Christian Andersen’in klasik masalının bu uyarlaması harika çizimlerle bezenmiş.»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Karınca ile ağustos böceği, yaz mevsiminin nasıl geçirilmesi gerektiği konusunda oldukça farklı fikirlere sahipler. Ezop’un klasik masalının bu keyifli yorumunda, kış geldiğinde neler olduğunun karınca ve ağustos böceğiyle birlikte keşfet.»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

“Ah büyükanne, kulakların ne kadar büyük!” demiş Kırmızı Başlıklı Kız. “Seni daha iyi duyabilmek için,” diye yanıt vermiş kurt. Kırmızı Başlıklı Kız masalının bu sıra dışı anlatımını okurken çok eğleneceksin!»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Küçük deniz kızı suyun cam kadar berrak, kumunsa pudra kadar yumuşak olduğu denizin dibindeki şatoda yaşar. Ancak, dalgaların ötesindekim dünyayı görmeye can atar... Bu klasik masal, şiirsel bir metin ve büyüleyici çizimlerle yeniden canlanıyor.»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Külkedisiyle tanış: Bu genç kızın kötü kalpli bir üvey annesi, iki zalim üvey kız kardeşi ve bir de, hayallerini gerçekleştiren sihirli iyilik perisi var!»»
Kolektif

1001 Çiçek Kitaplar

Dünyayı sular altında bırakacak büyük tufan yaklaşırken Nuh, her hayvandan bir çift sığdırabileceği kadar büyük bir gemi yapmaya koyulur. Ve yağmur yağmaya başlar…»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız