Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Ali Saydam

Remzi Kitabevi

Ali Saydam'ın daha önce dört kez basılan bu önemli kitabı, halkla ilişkiler konusunda ufuk açıcı bir kitaptır. Ülkemizde halkla ilişkiler konusunda önde gelen düşünürlerden biri olan Ali Saydam'ın bu çalışması bilim adamlarına, öğrencilere, halkla ilişkiler konusunu hem genel hem de özellikle Türkiye..»»

Sosyal Yayınları

Müşteri neden, nasıl, ne zaman, neyi satın alıyor? Alışveriş söz konusu olduğunda yaşadığımız çılgınlığın bir metodu var mıdır? San Francisco Chronicle tarafından perakendecilerin Sherlock Holmes'u olarak adlandırılan, yazar ve araştırma şirketi CEO'su Paco Underhill... »»
Serdar Çıtak

Destek Yayınları

Altın kelimesini her duyduğumuzda aklımıza, zenginlik, iktidar ve güzellik gelir. Önce simyacıların, daha sonraları kralların düşlerini süsledi altının sihirli formülünü bulmak. Hızla yükselen altın fiyatı, yine bu sarı madenin parıltısını artırdı. Altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? Döviz fiyatlarındaki artış altın fiyatını nasıl etkiler? Altına ne zaman yatırım yapmak gerekiyor? Altı..»»
Hasan Zeybek

İAR

- Altın neden bu kadar derece önemlidir? - Altın ve küresel piyasalar ilişkisi nedir? - Altın gerçekten enflasyona karşı iyi bir önleyici mekanizma mıdır? - Altının fiyatı tam olarak nedir? - Altın yatırımının avantajları nelerdir? - İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş.nin Türkiye altın piyasası hakkında ki görüş ve önerileri nelerdir..»»
Ahmet Güzel

Nobel Kitabevi

Devletlerin,uluslararası arenada etkin bir rol oynaması bakımından;güçlü ve sağlam bir ekonomik yapıya sahip olması,olmazsa olmaz bir unsurdur.Bu kapsamda kamu alacaklarının tahsil edilme oranı,tahsil edilebilir durumu ve tahsil edilen alacakların harcama usulü ve yerindeliğin önem arz etmekte ve güçlü bir ekonominin temeli olarak ortaya çıkmaktadır. Türkiye'de amme ( kamu ) alacaklarının tahsil e..»»
Ali Haydar Yıldırım

Yaklaşım Yayıncılık

Amortismanlara Ilişkin Vergi Usul Kanununda Yer Alan Usul Ve Esaslar Amortismana Tabi Iktisadi Kiymetlerin Satilmasi Ve Yenileme Fonu Finansal Tablolarin Sunumuna Ilişkin Genel Düzenlemeler Özel Maliyet Bedeli Kiralama Işlemlerinde Amortisman Uygulamasi Araştirma Ve Yenilik Yatirimlarinda (Ar-Ge) Amortisman Uygulamasi Sermayede Amortisman Gelir Vergisi Ve Kurumla..»»
Nevzat Evrim Önal

Yazılama Yayınevi

Nevzat Evrim Önal, bir doktora tezinden hareket ederek bu önemli çalışmayı, Türkiyede tarımın, köylülüğün, emekçi sınıfların sorunlarıyla, kaderiyle ilgilenen herkesin dikkatine tam zamanında sunuyor. Tam zamanında"; zira bir-iki yıllık kısa kesintiler sayılmazsa, neoliberal politikalar aracılığıyla Türkiye tarımına yöneltilen saldırının nihai bilançosu ortaya çıkmıştır. Anadolu Tarımının 150 Yıl..»»
İsmail Kayar

Mimoza Yayınları

  Kitap, anonim ortaklıkların mali yapısında ortaya çıkabilecek problemleri daha çok hukuki açıdan ele almış; ortakların sorumluluklarına, haklarına ve alınması gereken önlemlere değinmiştir.   Konu Başlıkları • Anonim Ortaklıkta Mali Durum Kavramı ve Mali Durumun Bozulması ile İlgili Genel Açıklamalar • Anonim Ortaklıkta ..»»
Serpil Oğuz

Orion Yayınları

Uluslararası ticarette ant-damping oldukça yaygın olarak kullanılır. Ülkeler, uygulaması kolay olan ve yerli üreticileri, ve piyasaları, korumak amacıyla anti-damping soruşturmalarına sıkça başvurur. Amaç, ekonomiktir ve haksız rekabeti önlemektir. İktisatçılar ise sadece dampingin değil, anti-dampingin dde rekabeti bozduğu görüşündedirler. Ulusal yasalar ve uluslarası anlaşmalar ile düzenlenen a..»»
Adam Lashinsky

İnkılap Kitabevi

Dünyanın En Kârlı Şirketinin ve Steve Jobs'un Başarı Sırrı İşletme ve ekonominin temel kavramlarını alt üst eden Apple nasıl dünyanın en kârlı şirketi haline geldi? Willy Wonka'nın çikolata fabrikasının Silikon Vadisi'ndeki karşılığı olan Apple büyülü kapıları arkasında ne saklıyor? Dünyanın en ünlü CEO'su Steve Jobs'un kendine özgü stratejileri ve 100 milyar dolardan fazla gelire sahip Apple'ı..»»
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.