Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Ergun Unutmaz

İnsancıl Sahaf Yayınları

Avrupa Koleji`nde (Bruges) akademik ve sosyal araştırmalar sonucu öne çıkan beş ayrı makalenin bir araya getirilmesiyle oluşan ingilizce yazılmış bir eser. Döviz kuru tahmininden Avrupa Borç Krizine; İstanbul rehberinden çikolata testine uzanan bir bakış açısı.»»
Richard Koch

Dünya Yayıncılık

"Bütün dünyadaki iş liderleri bu kitabı okumalı" - Pepsi Cola International, Asya, Ortadoğu ve Afrika Grubu Başkanı, Jim Lawrence "İş Dünyası ile ilgili her kavramın kısa, detaylı ve önemli bir özeti. Çeşitli bilgi görüşlerle bezenmiş, merakla okunacak bir kitap." - Ashridge Strategic Management Centre kurucusu Andrew Campbell "Her yönetici ve işletme öğrencisine gerekli bir kaynak" - Premier Br..»»
Üner Üsterman

İkinci Adam Yayınları

Üner Üsterman 1965 yılında İstanbul'da doğdu. Reklam sektöründe geçen 20 yıl süresince,medya pazarlama,planlama ve ajans işletmeciğinde bulundu. Aynı zamanda yüksek lisans tezi olan "açıkhava reklamcılığı ve imgesel yaklaşımlar " yazarın ilk akademik çalışması. 2000-2004 yılları arasında sign graphic, 2004-2008 yıllarında ise reklam ..»»
Rıdvan Bayırlı

Gazi Kitabevi

İçindekiler: Maden ve Madenciliğin Tanıtılması Maden Arama Faaliyeti Açık Ocak Maden İşletmeciliğinde Üretim Öncesi Dönem Giderleri Açık Ocak Maden İşletmeciliğinde Üretim Öncesi Dönem Giderlerin Muhasebe Uygulamaları  »»
Orhan Şener

Alkım Basın Yayın

Bu sözlük genelde iktisadi ve idari bilimler alanlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olmakla birlikte ayrıca aşağıdaki konularla uğraşan iş çevrelerine de hitap etmektedir. - Ekonomi - Dış Ticaret - Pazarlama - İşletme - Kambiyo - Halkla İlişkiler - Muhasebe - Borsa - Kamu Yönetimi - Maliye - Finansman - İletişim»»
Kolektif

Nobel Kitabevi

Ülkeler, diğer ülkelerle gerek siyasî gerek ticarî ve gerekse ekonomik ilişkiler içinde bulunmaktadır. Bu bağlamda dış ticaret, mal ve hizmet ticaretini kapsamaktadır. Daha ucuz, daha hızlı ve daha kaliteli üretimin gerçekleşmesi rekabeti artırmış; yeni üreticilerin, yeni iş alanlarının yaratılmasına imkân vermiş ve bu durum ekonominin kü..»»
Yaprak Özer

Hayat Yayınları

İnsan Kaynakları ve Yönetim alanında yaptığı çalışmalarla tanınan gazeteci/yazar Yaprak Özer, her hafta www.insankaynaklari.com sitesinde Adı İnsan başlıklı köşesinde okuyucularıyla buluştu. Her hafta birbirinden ilginç konularla insan kaynakları, yönetim ve iş dünyasının nabzını tutmaya çalıştı. Sorgularken yapıcı eleştiriler getiren, bilgi verirken rakamlarla dost olan, insanı severken onu ölç..»»
Fadime Akbaş

Nobel Kitabevi

25 yıldır iş hayatında Kalite Yönetim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği ve İnsan Kaynakları konusunda uzman danışman olarak yer alan Endüstri Mühendisi Fadime Akbaş hem profesyonel çalışma hayatında hem de danışmanlık yaparken karşılaştığı zorluklar, yaşadığı olumsuzluklar çerçevesinde şirketlerde "olmazsa olmaz" konularını ele aldığı..»»
Teoman Akpınar

Ekin Kitabevi Yayınları

Birinci Bölüm Adalet Hizmetleri ve Toplam Kalite Yönetimi İkinci Bölüm Avrupa Etkin Yargı Komisyonu (Cepej)'nun Yargıda Kalite Hakkında Tavsiye ve Raporları Üçüncü Bölüm Adliyelerde Toplam Kalite Uygulamaları  »»
George Silverman

MediaCat Kitapları

Fortune 500 listesindeki şirketlerin de aralarında bulunduğu bir çok şirket için ağızdan ağza pazarlama kampanyaları hazırlayan George Silverman, ağızdan ağıza yayılmayı pazarlamanın en güçlü silahı haline getirmenin sırlarını anlatıyor. Bu kitapta okuyacağınız başarılı bir ağızdan ağıza pazarlama kampanyası hazırlamanın aşamalarını, ağızdan ağıza yayılmadan e..»»
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.