Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Anthony J. Mayo

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

20. Yüzyılda İş Dünyasına Yön Verenler’i mercek altına alan bu önemli çalışma, büyük işadamlarının sırlarını anlamak için onları zamanlarının koşulları içinde değerlendirmek gerektiğinin altını çiziyor. Onların yoktan yarattığı fırsatları, tutkularını, azim ve coşkuyla değiştirdikleri hayatlarını gözler önüne sererken, onlarla birlikte süper güç haline gelen Amerika Birleşik Devletleri’..»»
Hayriye Atik

Nobel Kitabevi

Bu kitap, Güçlü Ekonomiye Geçiş Programı'nın uygulandığı 2000'li yıllarda Türk ekonomisinde ortaya çıkan yapısal dönüşümleri incelemektedir. Kitabın amacı, 2001 krizi sonrasında başlatılan reform süreci sonucunda Türk ekonomisinde gerçekleşen yapısal değişmeleri detaylı bir şekilde ortaya koymaktır. Kitapta yer alan makalelerin bir kısmında konular ekonometrik ve istatistiksel yöntemlerle analiz ..»»
Süreyya Bakkal

Hiperlink Yayınları

Dünyadaki ülkeler ve Türkiye günümüze kadar ekonomik olarak değişik dönemlerde krizler yaşamışlardır. Türkiye'de yaşanan krizlerin bazıları dünyadaki konjoktürel sebeplerden, bazıları da ekonomik yapısından kaynaklanan sebeplerden gerçekleşmiştir. Türkiye 2008 finansal krizine kadarki yaşadığı krizlerin bedelini hem ekonomik hem de ..»»
Muharrem Bakkal

Hiperlink Yayınları

Bankacılıkta fon yönetimi, dar anlamda, atıl fonların kullanımı veya ihtiyaç duyulan fonların kısa sürede temini anlamında kullanılmakla birlikte, geniş anlamda, aktif - pasif yönetimi ve risk yönetimini de kapsayacak şekilde, bir bankanın yönetilmesi olarak tanımlanabilir. Bu çalışmada, bankalar birer fon olarak ele alınmış ve geniş anlamda fon yönetimi..»»
Erkan Öz

Şira Yayınları

Ekonomide büyük bir ‘tufan’ hızla bize doğru yaklaşıyor. Bildiğimiz anlamda dünya sona erecek. Fakat korkmaya gerek yok; felâkette ayakta kalmak mümkün. Hatta basit önlemlerle bu büyük yıkımı hayatınızın fırsatına dönüştürebilirsiniz. Ekonomik krizler neden artık fakir ülkelerde değil de zengin ve &ldquo..»»
Yeşim Toduk Akış

CEO Plus

Değişim, dönüşüm, hız ve çeviklik çağındayız. Herkes kurtarıcının, yani "yeni çağın liderinin" peşinde koşuyor. Prof. Dr. Yeşim Toduk, geçmiş 10 yılı sorgulayarak, günümüz iş dünyasını 2023'e taşıyacak liderleri tanımlıyor ve "yeni liderlik modeli"ni ortaya koyuyor. Bir kurumda ne kadar yöneticiye liderlik vasıfları aşılanırsa, o yöneticilere liderlik vasıflarını gösterme fırsatı verilirse o ku..»»
Mehmet Akif Özer

Nobel Kitabevi

Çalışma hazırlık aşamalarıyla birlikte yaklaşık 3 yıllık bir çalışma sonucu hazırlanmıştır. Çalışma hazırlanırken temel hareket noktası, özelikle lisans ve yüksek lisans derslerinde ve tez çalışmalarında böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyulması olmuştur. Çalışma Gazi Ün. İİBF'de Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, ÇEKO ve İşletme bölümlerinde okutulan İnsan Kaynakları Yönetimi, Yönetim Bilimi (I..»»
Mehmet Akif Özer

Gazi Kitabevi

Çalışma 20 yönetim gurusunu içerecek şekilde 20 bölümden oluşmaktadır. Her bir bölümün ilk kısmında ilgili yönetim gurusunun hayat hikayesi anlatılmakta, ikinci kısımda ise kişinin yönetim bilimine katkısı ayrıntılı bir şekilde sunulmaktadır. Bu kapsamda kişiliğinden, eserlerine, oluşturduğu teorilerden örgüte, yönetime, verimliliğe bakış açısına, liderlik anlayışından gelecek öngörülerine kadar g..»»
S. Cihangir Kavuncu

Hümanist Kitap

İnsan Kaynakları alanının duayen yöneticilerinden S. Cihangir Kavuncu’nun deneyimlerini derlediği keyifli bir kaynak kitap olan 5N1İK, İnsan Kaynaklarına çok yönlü bir bakış açısıyla gerçek hayata dokunan yorumlar getiriyor. “İnsan Kaynakları konusunda yazılmış pek çok eser var. Bu eserler genelde teoriyi anlatıyor ya da belli bir konuya odaklanıyor. Oysa İnsan Kaynakları, çalışma alanı olarak te..»»
Hakan Türkkuşu

Gazi Kitabevi

içindekiler 1-genel bakış 2-metodoloji 3-anahtar teslim 4-uygulama pratiği»»
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.