"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Çocuk Ansiklopedileri

Çocuk Ansiklopedileri isimli konu başlığında toplam 15 kitap bulunuyor.
  Çocuk Ansiklopedileri kategorisindeki kitaplar
Mike Goldsmith

Timaş Yayınları

Önce bizim için hayal ürünüydüler. Sonra, fabrikalarda insanların yerlerini almaya başladılar. Şimdi ev işleri ve beyin ameliyatları gibi çok ince işleri bile yapabiliyorlar. (Her iki işi aynı zamanda yapamıyor olsalar da...) Robotların, önlerine çıkan insanları öldürdükleri ya da dünyayı ele geçirmeye çalıştıkları filmler izlemişsinizdir. Ancak gerçek robotlar, filmlerdeki gibi korkunç..»»
Nick Arnold

Timaş Yayınları

Bitki Sevenler Kulübü'ne hoş geldiniz. Bitki Sevenler Kulübü'nde bitkilerin ölü böcekleri nasıl emdiklerini, ısırganların eski iskeletlerden nasıl beslendiklerini, hangi mantarın ayak parmaklarınıza zarar verdiğini öğreneceksiniz. Bitkileri sevmiyorsunuz, o zaman kararınızı tekrar gözden geçirin. Ayrıca hangi meyvenin aslında bir sebze olduğunu, sebzelerin bizi nasıl rahatlattığını..»»
Britannica

Boyut Yayın Grubu

“Britannica Keşif Kütüphanesi”, genç öğrenciler için özel olarak tasarlanan ve pek çok sevimli resimle süslenen 12 kitaptan oluşuyor. Çocuklar bu kitaplarda basit ve çarpıcı grafiklerle sunulan ve içinde bilmeceler, şakalar, kısa şiirler, hikâyeler bulunan çok sayıda metinle karşılaşıyorlar. Metin içinde vurgulanan anahtar kelimeler her bir kitabın arkasında yer alan sözlükte açıklanıyor. Okumaya ..»»
Saliha Şahan

Timaş Yayınları

Kimi insanlar çocukluk yıllarından itibaren farklıdırlar. Doğaya karşı ilgisi, insanlarla ilişkileri, matematiğe, kimyaya, müziğe olan merakları, onları diğerlerinden ayıran bazı garip davranışlara sürükler. Onlar daha gözüpektirler, daha delidoludurlar... Çünkü onlar, hayatlarını büyük gayeler uğruna sarfetmeye baştan niyetlidirler. Bu kitapta, büyük hayatlar yaşamış olan bilim adamı, müzisyen..»»
Metin Özdamarlar

Timaş Çocuk

Değerli Çocuklar, Osmanlı İmparatorluğu kaç yıl sürdü? Osmanlı'da devlet işleri nerede karara bağlanırdı? Yönetim bölümleri nelerdi? Ordu, kimlerden oluşuyordu, hangi silahlara sahipti? Halkın eğlence anlayışı nasıldı? Mehter Bölüğü'nün amacı neydi? Osmanlı evlerinin özellikleri nelerdi? Osmanlı ekonomisinin temeli neye dayanırdı? İlk Osmanlı parasını kim bastırdı? Osmanlı'da halk nasıl eğiti..»»
Nick Arnold

Timaş Yayınları

İçinde küçük parçacıklar ve organlar kalmış bilime hoşgeldiniz! Vücudunuzun içine yolculuk yapacağız. Yediklerinizin nereye gittiğini, bir çıban patladığında ne olduğunu, cesetlerin saçlarının neden kesilmesi gerektiğini, kirpiklerinizde hangi hayvanların yaşadığını öğrenmek için sabırsızlanıyor musunuz? Bilimin derinliklerine yapacağımız bu yolculuğu mideniz kaldırıyorsa neşter altına yatırdığ..»»
Kingfisher

Remzi Kitabevi

Çocuklar için vazgeçilmez bir ilk kaynak

1500`ü aşkın renkli resimli, çocuklar için vazgeçilmez bir kaynak olan İlk Ansiklopedi`nin tüm metinleri uzmanlarca hazırlandı.

Güncel bilgiler, metinlerle bütünleşen resimler ve konulara ilişkin ayrıntılarla tam bir öğretici kitap.

6+ yaş için. »»

Metin Özdamarlar

Timaş Çocuk

Türklerin ilk anayurdu Orta Asya'ydı... Bilinen ilk Türk topluluğu olan İskitler, sarışın ve beyaz tenlilerdi... Bilinen ilk Türk devleti ise, Büyük Hun İmparatorluğu idi... Çinliler, dünyanın yedi harikasından biri olan Çin Seddi'ni Türk akınlarını durdurmak için yaptılar... Kavimler göçü ile Türkler, dünyanın dört bir yanına yayıldılar... Bizans İmparatoru II. Theodosios, suikast hazırlığınday..»»
Ogün Mazlum

Timaş Yayınları

"Ufff!!! Nerden çıktı şimdi şu matematik? Bir o eksikti hayatımda... Yüzdeler, kesirler, sinüsler, kosinüsler!!! Ne işime yarayacak tüm bu bilgiler? Keşke rakamlar olmasaydı hayatımızda. Çubuklar neyine yetmiyordu atalarımızın? Belki para icat edilmeseydi matematik bilmek gerekmezdi o zaman. Sadece toplama çıkarma ile kurtulurduk bu sıkıntıdan." Matematiği sevmiyorsunuz; seviyorsunuz başara..»»
Metin Özdamarlar

Timaş Yayınları

Hepimiz rüya görürüz... Ama görülen rüyalardan hangisi gerçeğe dönüşür? Pek azı değil mi? Oysa Osman Gazinin gördüğü muhteşem rüya gerçeğe dönüştü... Bu harika rüyayı ve daha birçok konuyu öğrenmek için sabırsızlanıyor musunuz? Bu kitapta, Kayıların simgesindeki gizemi bir solukta okuyacaksınız... Tekfurların kim olduğunu öğreneceksiniz... 400 çadırdan oluşan bir göçebe topluluğun nasıl devlete d..»»
 « Önceki sayfa   1   Sonraki sayfa » 
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız