Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali

Essential Grammar in Use

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
Grammar in Use is the world`s best-selling grammar series for learners of English.Essential Grammar in Use Fourth edition is a self-study reference and practice book for elementary-level learners (A1-B1), used by millions of people around the world. With clear examples and easy-to-follow exercises, this edition without answers is perfect for classroom use, covering all the areas of grammar that learners need at this level. The book has a tried-and-trusted, easy-to-use format of two-page units with clear explanations of grammar points on the left-hand page, and practice exercises on the right. It also includes plenty of additional exercises and a Study Guide to help learners find the grammar units they need to study.
daha fazla
Yayınevi: Cambridge Yayınları
ISBN: 9781107480568
Sayfa: 288 s.
Boyut: 19 x 27
Kapak: Ciltsiz
Tarih: 2015
Kağıt Tipi: 1. Hamur
İncelemeler ve Yorumlar
19 x 27 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL