Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

Dublörün Dilemması

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
Edebiyatımızda yeni bir sayfa açan Dublörün Dilemması romancılıkta siyah kuşak sahibi bir yazardan saatte 300 kilometre hızla akan bir roman.
Nuh Tufan kendinden kaçarken aşkı nasıl yakalasın?
Ferruh Ferman ölme sırasını Nuh’a devredebilir mi?
İbrahim Kurban biricik dostunu korkunç belalardan ya koruyamazsa?..
Habip Hobo bir cinayeti araştırırken ne tür çılgınlıklara şahit olacak?
Bir görünüp bir kaybolan ‘metropol serabı’ Dilara Dilemma hangi felaketlere yol açacak?
Parmağı tetikte Rıza Silahlıpoda, doğru hedefi kaosa rağmen vurabilecek mi?..
Taliha Teyze, Baretta, Profesör Umur Samaz, Hacer Ceren, Pembe Pepe ve Afili Filintalar çetesi… hepsi bu matrak macerada!
Hem kaotik hem muntazam, hem felsefi hem delice hem hıphızlı hem dupduru bir anlatım.
Güldüren, afallatan, derin düşüncelere gark eden bir kült roman.
daha fazla
Yayınevi: Alfa Yayınları
ISBN: 9786050381368
Sayfa: 296s.
Boyut: 12x20
Kapak: Ciltsiz
Tarih: 2020
Kağıt Tipi: 2. Hamur
İncelemeler ve Yorumlar
12x20 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL