Ne çok isterdim, Sevdiğimin de şair olmasını, ............................adıma şiirler yazmasını, .......................................................kendimden de öte.. Ayrık otları değil, Dört mevsim yüreğinde sevda çiçekleri bite... (Çınar GÖLE) ************** Çınar Baba atalar bu konuda şunu der : Bekara avradını boşamak çok kolay ! Madalyonun bir yüzü herkes övülmek ister; Şair göçmen kuş gibi o zaman çıkar olay !... (A.AYYILDIZ)
İstemezdim, bir ilişkiye iki şair fazla gelir. Ressam, heykeltıraş, müzik sanatçısı olmasını tercih ederim.Hem çeşit olur, hem ilişki daha renkli olur. Şairlik, şiir,öykü bana kalsın karşımda daha farklı daha renkli şeyler görmek isterim.
Ne çok isterdim, Sevdiğimin de şair olmasını, ............................ adıma, şiirler yazmasını .......................................................kendimden de öte..
.....
sevdiğiniz sizin adınıza şiirler yazıyorsa mesele yok. :)) ama bana yine de bir şairin şiiri olmaktansa, bir şiirin şairi olmak daha az can acıtırmış gibi geliyor şiir bitimlerinde nedense.
kolay değildir bir şaire sevgili olmak,sevdalı olmak;sevene...
bir süre sonra ada yazılan aşk şiirlerinin yerini ben senden daha güzel şiir yazıyorum tartışmalarına bırakır mı acaba:))))))))) bu da başka bir yüz madalyonda
Şairse şairdir, değilse değildir, nasılsa sonradan olunacak bir şey değil bu.Hem ben eşim(sevgilim)mi değil mi ona bakardım:) Bu arada hüsranlarımın panzehiri olması açısından gayet memnunum ama bana kalsa değil eşim(sevgilim)in şair olması, kendim bile bu hüsranları yaşayıp şair olmaktansa şiir gibi yaşamayı tercih ederdim ki her iki açıdan da şairlik değilse de şiirsever olmak önemlidir.
Sevdiğimin de şair olmasını,
............................adıma şiirler yazmasını,
.......................................................kendimden de öte..
Ayrık otları değil,
Dört mevsim yüreğinde sevda çiçekleri bite...
(Çınar GÖLE)
Çınar Baba atalar bu konuda şunu der :
Bekara avradını boşamak çok kolay !
Madalyonun bir yüzü herkes övülmek ister;
Şair göçmen kuş gibi o zaman çıkar olay !...
(A.AYYILDIZ)
Hocalarımın kızmayacaklarını umarak;
Sizce bu fikirlerden hangisi size yakın...