Hayallerinizle oynandımı hiç ... Size ümit verilip sonra eli boş kaldınızmı yalın ayak .. Güvendiğiniz kişi tarafından hiç kandırıldınız mı .. Aldatıldınız mı dostunuz tarafıdan .. bu nasıl bir duygudur sizce ...
bu duyguyu bilirim... o anda boğazına birşeyler düğümlenir...konuşamazsın...konuşsan ağlamaktan korkarsın...içine atar yalnız kaldığın ilk an dökersin bütün gözyaşlarını avazın çıktığı kadar...ve sonra yeni hayaller yeni ümitler...ama dostum dediğin bir insan tarafından bu konuya maruz kaldınsa onu bir kalemde kalbindeki dostluk mertebesinden silip atmalısın...
bazen hayel kurar o hayale göre yasamaya calisirdim bianda yikilirdi anlamadan aglamak isterdim içime akitirdim göz yaslarimi kimse görmesin diye bazen öyle seyler olurduki hayattan tiksinirdim dostlarima dost demeye utanirdim ama onlarin sayesindede kuralina göre oynamayi öyrendim hayatin karsim daki kisi nasil oyun yapiyosa hayallerimi yikiyosa aynini bende ona yapiyorum hep ben göz yaslarimi içime akitmicam ya birazda o akitsin onun cani yansin.... insanin aklina gele bileceyi en kötü sey hayelleriyle oynanmasidir...insanin cani cok yaniyooo
izin verdin o deli hayallere ümit verdin o deli gönüllere güven verdiğini söyleyeyim mi dostlarına sen sen sen....... her yaşamın arkasında iz bırak tın sana ait olmayan ayaklarınla... nereye gidersen git...istersen herşeyden kaçç.. sensin koparan güzellikleri sensiz volkan gibi yanan yürekleri aciz suskun acınası ne olacak senin halin şaşarımmm.... dinlemedinki sana verilen sözleri ağlamamıştın bir kadının arkasından dedim ya... aciz suskun acınası... şimdi ağla..
HAYAL KURMAYAN VARMIDIR ACABA YOK BENCE HAYALLERİ YIKILMAYAN KİMSEDE YOKTUR ÖYLEYSE. HAYALLER HEP GÜZELDİR DÜŞÜNSENİZE HER HAYALİN GERÇEK OLDUĞUNU NE GÜZEL OLURDU DÜNYA.
Hayallerinizle oynanmışsa üç ihitimalden birini yapmışsınız demektir. 1- Olmayacak bir hayalin talepkarı olmuşsunuzdur. 2- Doğru insan karekteri tahlili yapamıyorsunuzdur. Ki üzülmeyi bu bir yetenektir ve her insan yapamaz. 3- Hayal dediğiniz şey hayalden ziyade bir geçici heves olabilir.
Size ümit verilip sonra eli boş kaldınızmı yalın ayak ..
Güvendiğiniz kişi tarafından hiç kandırıldınız mı ..
Aldatıldınız mı dostunuz tarafıdan ..
bu nasıl bir duygudur sizce ...