''HADİ ORADAN HADİ ARADAN" SİZİ İSTEMİYORUZ BURADA.''
işte 21. yüzyıl Türkiye'sinden bir insan manzarası
daha bir yazıya tahammülü yok
eleştireye tahammülü yok
alışmış aynı sözlere
aynı laflara
sayın beni istemeyen şahıs
çok daha sert bir cevap verebilir ve sizinle yasal yollardan hesaplaşabilirim,ama ben bunu yapmayacağım,çünkü eğitimli biriyim ve aldığım eğitim buna izin vermiyor,ben fikirlere saygı duymayı severim,ve sen nasıl bir insansınsın ki,şimdi şu saldırgan ruh halinle şiir ,öykü vs.yazıp yayınlayacaksın ve sonrada benim şiir hakkında ki tanımlamam yanlış olacak öyle mi?
bu ne tahammülsüzlüktür,sen kimsin ki beni istemiyorsun?
ne demek bu laf?
kimse fikirlerini dile getiremeyecek mi?
bu bir linçtir
ama ben bunlara pabuç bırakmam?
ve anlamıyorum,biri hoşunuza gitmeyen birşey yazarsa katılmıyorum der bırakırsınız,bunu ,sizi burada istemiyoruz boyutuna taşımak ne demek?
ayrıca bu site de yüzlerce yazar var?
siz şu kötü Türkçenizle kimi ve kimleri temsil ediyor ve onlar adına konuşuyorsunuz?
bu iş böyle gitmez beyler!
bu ülke bir açık hava hapishanesine dönmek üzere!
olmaz
bu yanlıştır
ve siz eğer bayansanız rica ederim dünyaya bir iyilik yapın ve çocuk getirmeyin bu gezegene ,veya getiriseniz de 18 yaşına kadar eğitimini başka birine devredin!
bu yapılan ayıptır,yazıktır,eleştirel akla hakarettir,yoruma hakarettir ve kişilik haklarına hakarettir
ben 18 yaşında bir ergen olsam ve bu lafınızdan sonra bunalıma girip intihar etsem ve en son neler yaşadığım araştırılsa ve ardım da adınızı,kullanıcı adınızı bırakan bir not bıraksam...
lütfen
sözlerinizi akıl süzgecinden geçirin
ve tahammül etmeyi öğrenin
M.Fatih Uzuner tarafından 5/19/2008 6:12:27 PM zamanında düzenlenmiştir.
Bu şiir için de geçerlidir,bir yazar,şair vs.bir hafta için de 10 veya üzeri şiir yazıyor ise bu,bahsi edilen şairin bir makineye dönüştüğü anlamına gelir.
Bu şair beyini ile yazıyordur,ilham beklemez ve okumalarından damıttıklarını serpiştiriyordur şiirine ve hatta bu anlam da, bütün yazarlar, tarihte ilk yazılı eseri kaleme almış kişi ve kişileri taklit ediyorlar.
Ben şiirin beyinle,akılla yazıldığını iddia ediyorum ve bu iddiam şu şekil de anlaşılmamalıdır,yani insan eylemlerini elbette büyük oran da aklı ile yapar.Benim demek istediğim bu değil.Ben daha da ileri gidip,hayvan türlerinin ,karşı cinsi etkilemek için-bu cins erkek ya da dişi olabilir- çiftleşme dönemlerin de çıkardıkları seslere benzetiyorum şiiri.
Şiir bir yalan ve daha kaba bir tabirle sahtekarlıktır.
M.Fatih Uzuner tarafından 5/19/2008 4:36:06 PM zamanında düzenlenmiştir.