ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Gaziantep kitap fuarını 129 bin kişi ziyaret etti

Gaziantep'te bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Gaziantep Kitap Günleri ve Fuarı'nı 129 bin kişi ziyaret etti.

1.11.2018

Gaziantep kitap fuarını 129 bin kişi ziyaret etti

Gaziantep'te bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve açıldığı günden beri yoğun bir ilgi gören "Gaziantep Kitap Günleri ve Fuarı" sona erdi. İlk günden itibaren büyük bir ilgi gören kitap fuarına, 8 gün boyunca 129 bin kişi ziyaret etti.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gaziantep Turizm ve Kültür İl Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen kitap fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle tamamlandı. Fuar, açık kaldığı 8 gün boyunca 129 bin kitapseveri ağırladı.

Gaziantepli okurları kitapla buluşturan ve birbirinden farklı etkinliklerin de yer aldığı kitap günlerinde, kitapseverler ile 100 yayınevi, onlarca şair, yazar ve sektör temsilcisi ile bir araya geldi.

Fuarda 2 bin 272 çocuk yazarlarla buluşma, masal okuma ve kitap ayracı hazırlama gibi etkinliklerden yararlandı.

Fuarda İlkay Marangoz, Gönül Simpson, Gülşen Gazel "Benim Güzel Kitaplarım" temasıyla söyleşiler düzenledi.

Gaziantep üzerine yayınları bulunan yazar ve şairler Abdülhadi Bay ve Memik Filiker de "Gaziantep Yazarları ve Şairleri" standında okuyucularla buluştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) Gaziantep'te bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve açıldığı günden beri yoğun bir ilgi gören "Gaziantep Kitap Günleri ve Fuarı" sona erdi. İlk günden itibaren büyük bir ilgi gören kitap fuarına, 8 gün boyunca 129 bin kişi ziyaret etti. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gaziantep Turizm ve Kültür İl Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen kitap fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle tamamlandı. Fuar, açık kaldığı 8 gün boyunca 129 bin kitapseveri ağırladı. Gaziantepli okurları kitapla buluşturan ve birbirinden farklı etkinliklerin de yer aldığı kitap günlerinde, kitapseverler ile 100 yayınevi, onlarca şair, yazar ve sektör temsilcisi ile bir araya geldi. Fuarda 2 bin 272 çocuk yazarlarla buluşma, masal okuma ve kitap ayracı hazırlama gibi etkinliklerden yararlandı. Fuarda İlkay Marangoz, Gönül Simpson, Gülşen Gazel "Benim Güzel Kitaplarım" temasıyla söyleşiler düzenledi. Gaziantep üzerine yayınları bulunan yazar ve şairler Abdülhadi Bay ve Memik Filiker de "Gaziantep Yazarları ve Şairleri" standında okuyucularla buluştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Yorumlar
"Gaziantep kitap fuarını 129 bin kişi ziyaret etti" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Gaziantep kitap fuarını 129 bin kişi ziyaret etti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.