ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Zehirli İlişkiler - Ani Eryorulmaz

Bu kitapta Uzm. Dan. Psikolog/Psikoterapist Ani Eryorulmaz terapi seanslarında en sık karşılaştığı zehirli ilişkilerin çözümlemesini sunmaktadır.

26.10.2018

Zehirli İlişkiler - Ani Eryorulmaz

Zor ilişki içindeki “hastalıklı” yapılar ve bu ilişkiler için çözüm yolları...

İlişkide olduğunuz kişide değersizlik duygusu, sözel ve duygusal taciz, oyalama, suçlama, katlanma, nefret, terk edilmekten korkma, manipülasyon, gerçeklikten kopma, kontrol, düşünme ve bağlanma sorunları, sınır kişilik bozuklukları, kimlik karmaşası ve boşluk hissi, göz korkutmalar, kendine zarar vermeler, öfke, kavga, narsistik istekler, suçluluk duygusu, zararlı alışkanlıklar, aldatma vb. özelliklerden herhangi biri varsa o ilişki zehirli bir ilişki haline gelir.

Ve eğer zehirli bir ilişki içindeyseniz o ilişkinin içinde kalmak mı yoksa gitmek mi daha mantıklıdır?

 İlişkinin içinde kalmak için ne yapmak gerekir?

 İlişkide karşı taraf istediğiniz şekilde davranmıyorsa bu bir hastalığa mı işaret eder?

 Hangi durumlarda ilişkide olduğunuz kişi tedavi görmelidir?

•Eşinizin rahatsızlığının ne olduğunu bilirseniz ilişkide bir değişiklik olur mu?

 Hangi patolojiler tedavisi zor kategorisine girer?

 Bu tip vakalarda ne yapmak gerekir?

 Eğer karşı taraf bir teşhis almış ama tedaviyi kabul etmiyorsa o ilişki nasıl yürütülür?

Her durumda düzelme sağlanır mı?

 Yaşanılan sıkıntıdan sadece psikolojik olarak sağlıklı olmayan mı sorumludur?

 Zor bir ilişkinin içinde kalmak “hastalıklı” olmasa da kalan kişi için ne söyler?

Bu kitapta Uzm. Dan. Psikolog/Psikoterapist Ani Eryorulmaz terapi seanslarında en sık karşılaştığı zehirli ilişkilerin çözümlemesini sunmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)


Yorumlar
Mesaj Yaz 31.10.2018 12:11:14
Sevgili Sultan Hanım, Ani Hanım 9 Kasım'da İstanbul Göktürk'te Read&Rest Kitabevinde saat 11:00'de bir sohbet ve imza günü düzenliyor. Dilerseniz katılabilirsiniz. Diğer imza günlerini ve kitaplarını bu bölümde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sevgiler.


Mesaj Yaz 30.10.2018 18:26:22
Zehirli İlişkiler" bu kitaba bundan daha iyi bir isim verilemezdi. 30 senedir zehirleniyorum. Anormal olmakla o kadar çok suçlandım ki inanmamak mümkün değildi. Bu kitap bana "Anormal olan sen değilsin " dedi. Bunun için ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendime güvenmeye başladım. Ani Eryorulmaz hanımı tanımayı çok isterim. Bu konuda yazılmış yabancı kitaplar da okumuştum( Manevi Taciz gibi) .Zehirli İlişkiler tamamen bizden olmuş. Örnekler tamamen gerçekçi. Teşekkürler.


Yorum Yapın

Zehirli İlişkiler - Ani Eryorulmaz ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.