ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek!

Aksaray Belediyesi'nin desteğiyle Talha Uğurluel'in Anadolu'nun Orta Yeri, Mahmut Ulu'nun Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli Hayatı ve Eserleri, yine aynı yazarın Ulu Şeyh Cemaleddin Aksarayi Hayatı ve Eserleri ve Prof Dr. Yusuf Küçükdağ'ın Cemali Ailesi adlı kitapları piyasaya çıktı.

24.10.2018

Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek!

Aksaray Belediyesi'nin desteğiyle Talha Uğurluel'in Anadolu'nun Orta Yeri, Mahmut Ulu'nun Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli Hayatı ve Eserleri, yine aynı yazarın Ulu Şeyh Cemaleddin Aksarayi Hayatı ve Eserleri ve Prof Dr. Yusuf Küçükdağ'ın Cemali Ailesi adlı eserleri okuyucularının karşısına çıktı.

PROF. DR. YUSUF KÜÇÜKDAĞ'IN "CEMALİ AİLESİ" ADLI ESERİ

Bu eserde Anadolu'nun ortasındaki Aksaray'ın, Türkiye Selçuklularından itibaren bilim ve kültür merkezi olduğu, yüzlerce alim ve mutasavvıf yetiştirdiği ve bunların birbirinden değerli eserler verdiği aktarılıyor. Aksaray'a katkı sağlayanlardan birinin de Cemali Ailesi olduğu ve ailenin tarihi serüveni anlatılıyor.

MAHMUT USLU'NUN İKİ KİTABI

Aksaray Belediyesi'nin katkısıyla çıkarılan diğer iki kitap ise, Mahmut Uslu'nun kaleme aldığı "Somuncu Baba Şeyh Hamid-i Veli Hayatı ve Eserleri", "Ulu Şeyh Cemaleddin Aksarayi Hayatı ve Eserleri".

TALHA UĞURLUEL'DEN "ANADOLU'NUN ORTA YERİ"

Aksaray Belediyesi'nin desteğiyle çıkarılan bir diğer kitap ise "Anadolu'nun Orta Yeri" adlı eser. Yazdığı her kitapta popüler olana değil bilinmeyenlere, şifrelere ve gizemli noktalara temas eden Talha Uğurluel, "Anadolu'nun Orta Yeri"nde bu kez Aksaray penceresinden bir Anadolu okuması yapıyor. Üslubuyla başucu, çözümlemeleriyle kaynak bir kitaba imza atıyor.


Yorumlar
"Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Aksaray Belediyesi'den kültüre tam destek! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.