ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bingöl Kısa Film Festivali 8 Ekim’de başlıyor!

8-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali için heyecanlı son günler. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Bingöl Kısa Film Festivali 8-12 Ekim tarihleri arasında sinemaseverler ile buluşacak.

8.10.2018

Bingöl Kısa Film Festivali 8 Ekim’de başlıyor!

Festivalde; yerli ve yabancı yönetmenlerin kurmaca, belgesel, animasyon ve deneysel kategorilerinde yer alan kısa filmleri izleyiciyle buluşacak. Yönetmen Kudret SABANCI’nın başkanlığını yaptığı festivalin juri koltuğunda; TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş ZEYDAN, Yapımcı Mehlika ÇELİK, Oyuncu Cengiz BOZKURT, Beyaz Tv Genel Müdürü Cihat Zembat, Akademisyen Süleyman CİVLİZ, Yönetmen Ömer UĞUR, Yönetmen Hasan SERİN, Şair ve Yazar Sıtkı CANEY bulunuyor. İde Yapım festival direktörleri Baran Madya ve Elçin Çelik “Bu yıl ikincisi düzenlenen festival için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte geceli gündüzlü çalıştıklarını, festivalin Türkiye’nin en ilginç ve etkileyici coğrafyasına sahip illerinden biri olan Bingöl’de yapılıyor olmasından ayrıca mutlu olduklarını ve festivalin bu yılki açılış konserinin ise sevilen sanatçı Cengiz ÖZKAN’nla yapılacağını belirttiler. Festival süresince film gösterimleri, söyleşiler, atölyeler, paneller, açılış ve kapanış konserleri ile bir çok ünlü yönetmen, eleştirmen, yapımcı, sinema oyuncusunun yanı sıra; yerli ve yabancı yönetmenlerin kurmaca, belgesel, animasyon ve deneysel kategorilerinde yer alan kısa filmleri izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen Kudret SABANCI’nın başkanlığını yaptığı festivalin juri koltuğunda; TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş ZEYDAN, Yapımcı Mehlika ÇELİK, Oyuncu Cengiz BOZKURT, Beyaz Tv Genel Müdürü Cihat Zembat, Akademisyen Süleyman CİVLİZ, Yönetmen Ömer UĞUR, Yönetmen Hasan SERİN, Şair ve Yazar Sıtkı CANEY bulunuyor.

İde Yapım festival direktörleri Baran Madya ve Elçin Çelik “Bu yıl ikincisi düzenlenen festival için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte geceli gündüzlü çalıştıklarını, festivalin Türkiye’nin en ilginç ve etkileyici coğrafyasına sahip illerinden biri olan Bingöl’de yapılıyor olmasından ayrıca mutlu olduklarını ve festivalin bu yılki açılış konserinin ise sevilen sanatçı Cengiz ÖZKAN’nla yapılacağını belirttiler.

Festival süresince film gösterimleri, söyleşiler, atölyeler, paneller, açılış ve kapanış konserleri ile bir çok ünlü yönetmen, eleştirmen, yapımcı, sinema oyuncusunun yanı sıra; Bingöl Milletvekili Cevdet YILMAZ, Yasin AKTAY, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü üst düzey yetkililerinin katılacağı da belirtildi.

Bingöl Valisi Ali MANTI, Bingöl Belediye Başkan Yücel BARAKAZİ, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap YOĞUNLU ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın desteklediği etkinlikte Bingöl’ün kültür, tarih ve sanat dokusu da festival takipçileriyle buluşacakAY, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü üst düzey yetkililerinin katılacağı da belirtildi. Bingöl Valisi Ali MANTI, Bingöl Belediye Başkan Yücel BARAKAZİ, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap YOĞUNLU ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın desteklediği etkinlikte Bingöl’ün kültür, tarih ve sanat dokusu da festival takipçileriyle buluşacak

Yorumlar
"Bingöl Kısa Film Festivali 8 Ekim’de başlıyor!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bingöl Kısa Film Festivali 8 Ekim’de başlıyor! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.