ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Levent Altun'un yeni kitabı okurlarıyla buluşuyor

Gazeteci - Yazar Levent Altun, “Özlem’e Mektup” adlı romanının tanıtımını yapmak için okurları ile buluşac

12.2.2017

Levent Altun'un yeni kitabı okurlarıyla buluşuyor

Altun, 11 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de Gebze Ticaret Odası’ndaki tanıtım kokteylinde yeni kitabını tanıtacak. ‘Ceres Yayınları’ tarafından yayınlanan kitap, ‘D&R’, ‘Kitap yurdu’ ve ‘İdefiks’ kitapevlerinin yanı sıra birçok kitapevinde satışa sunulacak. Aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’un ‘Kaçış Noktası ile ‘+18’ adlı, yayınlanmış iki eseri daha bulunmaktadır. Altun, Gebze’deki tanıtım ve imza gününün ardından 25 Şubat tarihinde de İstanbul’da imza günü etkinliğine katılacak. [ kalin ]GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ[ /kalin ] Levent Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı romanında yaşanmış hayat hikayelerine yer veriyor. Platonik bir aşk hikayesinin öne çıktığı romanda, insanların deliliğe varan davranış ve kişilik analizleri ile toplum yaşamının ve insan ilişkilerinin tezatlıkları ayrıntılı bir şekilde irdelenerek cesur ve akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor. İnsanların yaşam mücadelesinde, aşkın ve umudun vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, gerçek yaşam öyküleriyle de ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunmakt[ kalin ]

Yorumlar
"Levent Altun'un yeni kitabı okurlarıyla buluşuyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Levent Altun'un yeni kitabı okurlarıyla buluşuyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.